Hjerneforskning

thumbs_laitman_543_01Kommentar: Universitetet i Tel Aviv gjennomførte et studie med konklusjon at det ikke finnes noen forskjell i hjernestrukturen til menn og kvinner.

Svar: Absolutt, fordi hjernen er en maskin, en datamaskin. Det finnes ingen forskjeller på strukturen i mannlige og kvinnelige hjerner. Alt avhenger av ønsket, eller som de sier, på hjertet. Men hjertet er bare en motor, en pumpe. En persons ønsker eksisterer ikke i noe fysisk volum.

Det finnes ingen initiativtaker til ønsker i kroppen vår, da de befinner seg utenfor oss, og kroppen er dens mottaker, som absorberer lysten, og deretter begynner å behandle denne lysten med å reagere på en bestemt måte. Menn får bestemte typer ønsker, og kvinner andre typer ønsker. og på denne måten blir hjernen aktivisert. Men i seg selv, finnes det ingen forskjeller på hjernen mellom menn og kvinner.

Ønskene kommer fra et nettverk som kobler oss sammen, men vi føler ikke dette nettverket. Alle våre handlinger havner der: de mentale, fysiske, moralske, etiske osv.. Alle våre reaksjoner på alle nivåer, kommer tilbake til nettverket.

Jeg mottar stimuli fra nettverket, reagere på dem og disse reaksjoner går tilbake inn i nettverket. Problemer er å lære hvordan og akseptere og forstå signalene som når oss følelsesmessig, og reagerer på dem på en skikkelig måte, for så å overføre dem tilbake på en riktig måte.

Hvis jeg gjør dette, føler jeg hele dette nettverket som en ny verden, den øvre verden blir da åpenbart for meg. Kabbala snakker nettopp om hvordan man kan reagere riktig på dette systemet, bruke det og styre det. Fremtidens kybernetikk er visdommen kabbala.

Fra KabTV’s “Nyheter med Michael Laitman” 12/10/15

Kommentarer / Spørsmål