Problemet med den økende verdens befolkning

thumbs_laitman_423_03Spørsmål: Store demografiske forandringer er ventet i den nære fremtid. Den forventede levetiden øker stadig og antallet eldre mennesker vokser, mens antallet unge synker.

På 51 år, fra 1960 til 2011, har verdens befolkning økt fra tre milliarder til syv milliarder mennesker. Den europeiske befolkningen forventes å synke med 10%, mens befolkningen i Afrika og Asia forventes å øke med 30%. Fra 2010 til 2030, vil det være en etterspørsel etter 734 millioner nye jobber og samfunnets største fiende vil være aldring.

Det faktum at mennesker i dag kan leve til de er 85 til 90 år er et stort problem for menneskeheten.

Svar: Selvfølgelig, hvorfor må vi leve i så mange år?

Spørsmål: En persons ønske etter å leve.

Svar: Sett at vi kunne tilsette et magisk middel i drikkevannet og forlenge menneskers liv med 50 år, hva da?

Jeg tror ikke en person ble født for å jobbe og produsere mer, selge mer, forurense jorda mer, osv.

En person må vie livet sitt til å studere og utforske den menneskelige strukturen og korriger samholdet mellom mennesker, siden han gjennom det erverver en høyere energi, det øvre mål.

Hvis en person kommer til dette stadiet gjennom å korrigere seg selv og verden, metter han verden med godhet, med den høyere energi og så vil livet være verdt å leve.

Derfor vil alle de milliardene med mennesker som følger etter, og de milliardene som vil leve 50 år lenger, bli en del av et nytt integrert utdanningssystem, slik at de kan lære å bli mennesker som bringer velstand, frihet og oksygen til vårt samfunn.

På denne måten vil problemet med arbeidsledighet bli løst, problemet med “ekstra munner å mette” og alle andre problemer vil bli løst uten unntak.

Alt avhenger bare av til hvilken grad vi er i harmoni med naturen, en harmoni som bare kan eksistere når vi stiger over vårt ego. Hvis vi gjør det, vil alle føle seg bra og hvis vi ikke gjør det, vil det ikke bety noe hvor mange mennesker det er, ting vil bare bli verre.

Kommentarer / Spørsmål