Eliten og massene

thumbs_laitman_571_03Kommentar: James Traub, medlem av det Amerikanske Council of Foreign Relations (CFR), uteksaminert ved Harvard og medlem av en av de rikeste familier i Amerika, skrev en artikkel med tittelen “Det er på tide at eliten står opp mot de ignorante massene” (Financial Policy). I den påstår ham, “Brexit har forårsaket vår tids største splittelse. Det handler ikke om venstre mot høyere; det handler om de tilregnelige mot de meningsløst sinte.”  For å støtte dette synet, siterer han: “Brexit valget var den totale avvisingen av bankfolk og økonomer og vestlige statsledere som advarte mot faren med et splittet EU”. Han hevder at “Det ekstreme har blitt vanlig”. Og at “Dagens borgeropprør – i USA, Storbritannia og Europa – kan snu om på politikken som ikke noe annet har gjort i min livstid”

Svar: Mange er i dag uutdannet, fattige og arbeidsledige, men hvem er ansvarlig for det? Er det ikke eliten? Hvem kontrollerer de rette knapper, kabler og koblinger? Er det massene? Hvem vrir og manipulerer dem? Selvfølgelig er det eliten sammen med politiet, militæret, media, journalister, tv og radio. Derfor er den kommende krigen en krig som utspiller seg mellom eliten og deres eget folk.

I det siste har vi vært vitne til et stadig økende skille mellom eliten og massene, fordi middelklassen har blitt totalt utslettet og det er ikke noen igjen av den. Massene blir stadig fattigere mens eliten blir stadig rikere med en helt unødvendig velstand. Men egoismen sier til dem grip fatt i, ta og utnytt massene. Resultatet er at 90% av folket faller og 10% stiger voldsomt. Hvordan vil dette ende? Der vanskelig å si og skremmende å tenke på, fordi egoismen oppfordrer dem til ødelegge massene, for å etterlate 15-20% av befolkningen til å serve eliten. Og alle de andre, på linje med fascist teorien, vil ødelegges fordi i dag vil verden dras mot fascisme.

Spørsmål: Har de en metode for å utslette folk?

Svar: De har alt. De utvikler en unisex tilnærming, dermed synker fødselsraten. De minsker folks ønske etter å ha en familie gjennom å annonsere i media. Vi vil snart se de store ødeleggelsene som moderne medisiner skaper og hva som skjer med helsevesenet, med narkotika og alle deler av livet vårt.

Det viktigste for eliten er å frata massene et aktivt liv og skape en gradvis forsvinning for å fjerne alle “ekstra” munner som må mates i verden. Det gjøres en seriøs innsats i den retningen. Jeg tror at de vil legge til biologiske faktorer som har blitt spesielt utviklet i form av forskjellige bakterier. Vi har igjen å se en viss sykdom som ikke har noe vaksine. Det blir gjort gradvis, men det begynner å virke og vi vil se at under en generasjon vil menneskeheten bli redusert med to eller tre milliarder mennesker.

Spørsmål: Hva er din mening om hva som skjer?

Svar: Det er mange muligheter, en er lidelsens vei og den andre veien er med generell forenlighet: både med eliten og massene.

Vegen med forenlighet er bare mulig hvis vi med hjelp av den øvre kraft klarer å overbevise de fleste mennesker i verden at vi må se den blindgaten alle andre metoder fører oss inn i. Lidelsens veg viser seg i forskjellige former, som fascisme eller en verdenskrig og på samme tid, borgerkrig og generelt hat. Videre vil eliten lede immigranter til Europa gjennom media kanaler eller på andre måter – de vet hvordan de skal gjøre det – og så sette dem opp mot lokalbefolkningen. Slik at noen millioner immigranter vil utslette Europa. Så vil det ikke være noe problem med å kvitte seg med immigrantene. Vi skal bli vitne til veldig interessante hendelser.

Kommentarer / Spørsmål