Ikke ha det så travelt med å være en engel

Spørsmål: Jeg tror jeg har klart å rive meg løs fra egoet mitt. Hva gjør jeg nå?

Svar: Du kan ikke rive deg løs fra egoet ditt. Det er et svært og møysommelig arbeid som fortsetter gjennom alle gradene i din spirituelle oppstigning. Det er fordi jo høyere du stiger langs gradene i de spirituelle virkelighetene, jo mer vokser egoet ditt.

Du befinner deg nå på et nivå der du virkelig bare føler egoet på ditt nåværende nivå. Hva kan du gjøre med det? Jeg tror at du ikke studerer nok. Hvis du studerer mer, sammen med oss og mer intenst, får ikke egoet ditt noe valg – det begynner å vokse fort.

Egoets vekst avhenger av om du har redskap til å arbeide med det, eller ei. Dersom du har tilknytning til gruppen, til disseminasjon, til leksjonene våre og til bloggen min, kommer egoet ditt til å vokse hvert sekund og du kan ikke unngå det. Du kommer til å finne ut at det terroriserer deg – og da blir du i stand til å arbeide med det. Dersom du er svak, blir du imidlertidig ikke gitt dette egoet og du kan sitte der fredfull og tro at du allerede er en engel.

I virkeligheten kan det ikke være slik. Dersom du ikke hvert eneste sekund føler slagene fra egoet som reiser seg i oss slik at vi kan korrigere det, er det ensbetydende med at du ikke er tilstrekkelig tilknyttet gruppen og studiene.

Fra søndags virtuelle leksjonserie 17/7/11

Kommentarer / Spørsmål