Min usynlige gruppe

Spørsmål: Har du, personlig, en gruppe? Jeg refererer ikke til dine studenter som du underviser i lysets egenskaper og metoden for oppfattelse. Trenger du denne gruppen?

Svar: Gruppen min er de menneskene, eller rettere sagt; sjelene jeg har kontakt med. Jeg har et stort ønske om at studentene mine blir til den samme gruppen og blir med i gruppen min. Mitt håp er at det vil skje.

Spørsmål: Er det enkelt å oppnå forbindelse i gruppen din?

Svar: Det er vanskelig! Jo mer man avanserer, desto vanskeligere er det – fordi man må takle ulike, stadig voksende, uklare og uforutsigbare personlige og eksterne kjennetegn.

Faktisk er vi ikke en gang født inn i den spirituelle virkeligheten ennå. Kan du forestille deg problemene til et barn på 5, 10 og 15 år osv, sammenlignet med en voksens problemer? Disse problemene vokser stadig. Men samtidig avdekker de høyere harmoni, skaperen, større oppnåelse, fornemmelse, bevissthet om hele menneskeheten, av hele systemet – hver gang du balanserer dem. Det står skrevet: «Belønningen er i forhold til innsatsen.»

Fra Kharkov Kongressen, «Uniting to Ascend», 19/8/12, Leksjon 7

Kommentarer / Spørsmål