Å forstå vennen

Spørsmål: Jeg prøver å føle venners ønsker, vil jeg være i stand til å føle at det er hans ønske, og ikke forvirre det med noe annet?

Svar: Jeg er ikke interessert i venners jordiske ønsker. Jeg er interessert i noe annet da hans ønske er det samme som mitt. For å oppnå det spirituelle målet trenger han min støtte og jeg hans støtte. Jeg må tenke på denne støtten.

Jeg trenger ikke vite hans smak, hva han liker å spise, drikke, se eller høre. Bare en ting er klart, hans ønske er det samme som mitt. Han vil oppnå det samme målet som meg: å avdekke den øvre verden, å avdekke seg selv i en perfekt tilstand, i givergledens egenskap. Dette er hvorfor jeg forstår hvordan jeg kan hjelpe ham, hva jeg kan gi.

Hvis du vil forstå ham, forstå deg selv. Det er veldig enkelt. Det finnes ingen unnskyldninger. Det hele er så naturlig at du burde bruke dette som en basis og begynne å handle.

Fra Convention in Krasnoyarsk 6/14/13, Leksjon 2

 

Kommentarer / Spørsmål