Alt er mulig under kongresser

Spørsmål: Jo mer jeg ønsker å knytte meg til vennene mine, jo mer avskyr jeg dem. Jeg har ingenting å gi til vennene, bortsett fra negative følelser. Jeg kjenner en intens følelse av ubalanse, og kongressen begynner å bli et stort problem for meg. Hva skal jeg gjøre?

Svar: Veldig bra! Det er nettopp slike mennesker vi trenger! Intensiteten av ønsket ditt uttrykkes nettopp gjennom dine anstrengelser for å etablere et samhold med andre, til tross for følelser av avsky. Takket være kraften i denne anstrengelsen vil du oppnå kraften til den givende egenskapen, og den vil umiddelbart hjelpe deg slik at du løfter deg til det første nivået.

Spørsmål: Jeg har følelsen av at alle rundt oss er klare for å høre oss, mens vi strever med å gi lyset videre til alle andre. Kan denne kongressen hjelpe oss til å endre dette punktet?

Svar: Alt er mulig under kongresser. Noen kan oppnå egenskapen til samhold og giverkraften for første gang, mens andre aktivt kan delta for å skape en felles givende egenskap. Atter andre igjen, de som allerede har mottatt denne givende egenskapen, eksisterer i den og opplever den øvre virkeligheten, kan hjelpe andre mennesker med å oppnå dette. Det finnes et helt spekter av mennesker under en kongress, fra de som søker spiritualitet og de som ikke ennå vet hva de leter etter, til de som allerede har oppnådd spiritualitet og er bevisst på hvordan de jobber videre.

Fra den virtuelle leksjonen 29/05/2011, Fundamentals of Kabbalah Series

Kommentarer / Spørsmål