Enveiskommunikasjon med verden

Spørsmål: Informasjonen som legges ut å internett kontrolleres av en liten gruppe mennesker. Hvordan skal vi klare å heve dem eller unngå dem når det gjelder spredningen av kunnskap om læren om kabbala?

Svar: Vi jobber for tiden med å bygge opp en portal der vi ønsker å publisere materiale som har fokus på framtiden til menneskeheten. Vi ønsker å uttrykke vår seriøse bekymring for verdens skjebne uten at dette gjøres på en hysterisk måte.

Det vil være en meget respektabel portal som vil konsentrere seg om endringene i verden, det som faktisk skjer og alle utfallene av krisen som omslutter oss. Vi vil gi vår egen forklaring på hvorfor dette skjer. Denne portalen eies av oss, og ingen kan gjøre noe med den.

Vi bryr oss ikke om hva som skjer på nettet ellers. Vi har ingen planer om å kontrollere det eller om å blande oss inn i det som skjer der. Vi bør ikke komme i kontakt med de andre gruppene som bruker internett, eller det som de gjør innenfor sitt marked i det hele tatt.

Vi må være et forbilde i verden når det gjelder problemstillinger i forhold til vår felles framtid, og i dette henseende er det ingen som har samme budskap som oss. Det er tross alt ingen andre som har en klar, korrekt og autentisk kunnskap om verdens framtid: Hvordan skal vi komme oss ut av krisene innen utdannelse, familierelasjoner, økonomi og så videre?

I realiteten er det bare én årsak til alle disse problemene: Mangelen på samhold mellom menneskene. På grunn av dette blir problemene bare verre. Vi må gradvis gi verden en innføring i denne kunnskapen, ikke alt på en gang, ved hjelp av vitenskapelig forskning innenfor ulike områder knyttet til forklaringer innen læren om kabbala. Dette må skje på en logisk, seriøs og forretningsmessig måte.

Vi må ikke en gang tenke på å ta del i ulike diskusjoner som foregår på internett og som blir kontrollert av ulike organisasjoner. Dette angår ikke oss.

Mitt råd er som følger: Ikke ta del i diskusjoner med verden, siden det ikke er noen å diskutere med der. Vi må behandle verden på en ensidig måte: fylle den med vår kunnskap på en måte som gjør at den blir plukket opp, men ikke motta noen tilsvar – ingen!

Menneskene vet tross alt ikke hva de skal si: Deres mening endrer seg hele tiden og det er ikke verdt å blande seg med dem i det hele tatt. Oppfør deg slik du ville gjort med små barn, kun ensidig. Vi må gi dem vår vitenskap, men ikke ta imot deres kunnskap da den ikke har noe autentisk i seg. De vet ikke selv hva som skjer med dem.

Med hensyn til internett, er dette helt klart. Vi må forstå at dette er en mekanisme av løgner som blir brukt av ulike grupper som har interesse av at det utvikler seg, det vil si styresmaktene, intelligente krefter og markedsføringsinteresser. Alle sosiale og informative nettverk blir kontrollert og brukt av byråer som studerer oss for å kunne utnytte denne informasjonen på en mer sofistikert måte på sikt.

I det øyeblikket internett ble en realitet, visste alle de interesserte partene med det samme hva de skulle gjøre med det, alle fra KGB til FBI og andre: samle informasjon om hver og en av oss, og om oss alle samlet sett. Det er slik internett og dette kontrollsystemet er. Vi må ikke involvere oss i dette, så vi lar dem bare gjøre det de ønsker.

Det vil uansett bli avdekket at internett kun er et nettverk av spioner på et generelt og personlig nivå. Så godt som alle blir spionert på, og ingen har hemmeligheter lenger. Det er ikke vanskelig å finne ut av dette siden vi alle er på nett. Det er registre som lagrer det du handler, hvem du skriver til, hva du tar imot, hva du er interessert i og hvilke nettsider du besøker. Spesielle systemer sjekker og systematiserer disse dataene, og dette er hva jobben til store informasjonsnettverk som er aktive på internett består av.

Jeg mottok forresten en vits om dette temaet:

Brev fra et selskap som jobber med rabattkort:

Kjære herr Jones,

Vi har lagt merke til at du ikke har kjøpt kondomer hos SpiffyMart på en stund (forrige gang var for åtte uker siden). Du kjøper heller ikke hygieneprodukter for kvinner lenger, men du kjøper i stedet mer frossenpizza og ferdigmiddager.

Dette viser oss at frøken Sanders har forlatt deg. (Dette er kanskje til det beste, siden hun pleide å kjøpe skikkelig billig sjampo som helt klart ikke gjorde henne mer tiltrekkende).

Postkontorets database bekrefter at hun har endret sin adresse. Vi ber deg om å ta imot vår kondolanse. Vi har en mistanke om at denne hete pornovideoen vil hjelpe deg med å takle det stresset som dette medfører.

Om du føler deg ensom, kan du gjerne ta en titt i vår katalog. Dersom du kjøper videoer med det samme, vil du få en video gratis!

Med vennlig hilsen

Salgssjefen

PS: Husker du den blonde damen som du kjøpte dobbel martini til i baren på O’Dougles? Glem henne! Hun ble smittet av noe for flere måneder siden, og hun er regelmessig kunde hos Acme Apotek. (Hennes hjemme-PC befinner seg på samme nettverk som deg). Du vet aldri hva hun kan smitte deg med. Våre videoer er sikre uansett!

Dette har ingen som helst betydning for oss, la dem bare bruke hverandre. Vi må presentere oss på en mest mulig respektabel måte slik at menneskene vil se at vi er de eneste som sitter på svaret på verdens framtid.

Fra leksjon 4, WE-kongressen 2/4/2011

Kommentarer / Spørsmål