Klimaflyktninger fra Afrika

thumbs_laitman_955Kommentar: Media dekker hendelser relatert til flyktningstrømmen fra de Arabiske land som oversvømmer Europa. Men det finnes også miljøflyktninger.

I Sør Afrika sulter nesten 14 millioner mennesker. Det er de verste spådommer. Ørkenen vokser raskt på kontinentet, økningen er på ytterlige 10,6 kilometer pr. år.

I tillegg har vi effekten til “El Nino”, den betydelige økningen i temperatur i Stillehavet vest for Peru og Ecuador i Sør Amerika fører ikke bare til varmere klima og stormer i store områder i verden, men også konflikter og krig.

Svar: Dette er en del av et enkelt, gjensidig sammenkoblet system. Det virker på oss som vi er adskilte fra naturen, at vi kan gjemme oss, varme opp eller kjøle ned, finne opp veksthus eller lignende. Men ikke noe av dette vil løse klima problemene. For eksempel, Det Indiske hav går nå gjennom store forandringer og begynner å tørke opp. Dette påvirker alle Asias innbyggere som er rundt 4 milliarder mennesker.

Media skjuler mange fakta med hensyn til forandringene i naturen og som truer med å ødelegge planeten. Vi må gradvis avdekke dem for å forstå de interne forhold, deres helhetlighet, og vår påvirkning på dem gjennom våre meninger, samfunn, og felles forbindelser. Menneskeheten som er det høyeste nivå i naturen, påvirker naturen gjennom tanker og følelser mye mer enn alle “El Nino” fenomen og en “voksende ørken”. Hvis vi begynte å involvere oss med korrekt forbindelsen mellom oss, og føre oss selv til form og likhet med det generelle naturlige systemet, til gjensidig garanti (Arvut), vil vi roe alt ned. Hvis vi skaper balanse på nivået av Adam (menneskelig), vil dette automatisk sendes videre til dyreriket, planteriket og mineralriket, og tvinge dem til balanse.

Spørsmål: Hva må vi gjøre for å bli mer balanserte?

Svar: Dette krever utdanning, ikke noe annet.

Kommentar: Men dette er en langtekkelig prosess.

Svar: Nei. Hvis menneskeheten behøver denne balansen, vil det skje veldig raskt; menneskeheten vil umiddelbart være klar til å handle, likt en kanin som står på bakbeina mens den møter en dødelig fare.

Spørsmål: Så han må føle at han står overfor en dødelig fare først?

Svar: Hvis ikke, vil vi vente på de virkelige problemene, og gjennom dem vil vi fortsatt nå den nødvendige tilstand.

Fra KabTV’s “Nyheter med Michael Laitman” 8/2/16

Kommentarer / Spørsmål