Å bygge en beholder av kjærlighet

Spørsmål: Egentlig liker jeg ikke vennene mine i det hele tatt. Hvilke tilstander kan hjelpe meg med å finne skaperen i gruppen?

Svar: I den grad du ikke liker vennene dine, liker du heller ikke skaperen. For å finne lyset, trenger du en beholder av kjærlighet. Jeg knytter meg til de indre punktene i vennene mine, med deres spirituelle ønske.

Om man er del i gruppen, er det helt sikkert at det er skaperen som har ledet en dit. Skaperen ga punktet i hjertet til vennene mine, og det er derfor vi er sammen. Jeg må knytte alle egenskapene som jeg ser i mine venner og i meg selv til dette indre punktet.

Disse egenskapene må bli støtten, selve grunnlaget for vekst og utvikling av dette punktet. Alle våre ønsker vil være med på å bygge en ny spirituell Partzuf rundt det.

Kommentarer / Spørsmål