Abu Mazen, hatets røtter

thumbs_laitman_272I nyhetene (inosmi.ru): “Ved første øyekast, tesen som Abu Mazen (Mahmud Abbbas) forsvarte i studiene ved Instituttet for Orientaliske Studier, utforsker forholdet mellom Sionister og Nazister etter signeringen av Haavara avtalen i 1933 mellom Sionistbevegelsen og Naziregimet. Men ved en nærmere undersøkelse av dette arbeide, viser det seg at det inneholder typisk giftig nazi- antisemittisk propaganda.”

Hans bok, “Den andre siden: Det hemmelige forhold mellom Nazistene, Lederene i Sionistbevegelsen og Sionisme” publisert i 1984, ble basert på tesen (som enhver Palestiner kan lese på online Abbas) skriver han at lederne i Sionistbevegelsen, inkludert David Ben-Gurion, Moshe Sharett, var nøkkelpersoner og ansvarlig for holocaust og forbrytelser under andre verdenskrig. I følge han, er de skyldige i mordene på Jøder, siden de støttet antisemittisme og forfølgelse av jøder i håp om å øke flyten av innvandrere..”

“Abu Mazen går enda lener og påstår i sin bok at holocaust var en Sionist konspirasjon mot det jødiske folk og at det endelige målet var å etablere et nasjonalt hjem i Palestina. Og alle de som hadde mulighet til å avsløre dette plottet, spesielt etter opprettelsen av staten Israel, ble drept av Israelske enheter. Og her peker Abu Mazen på “stakkars” Adolf Eichmann, som forsøkte å avsløre konspirasjonen mellom jødene og nazistene, og av denne grunn, ifølge Abu Mazen, kidnappet Israelske “Mossad” han fra Argentina og fikk ham drept.”

I dag er Abu Mazens bok på bordet til Israelsk utenriks departement og forsvarskomitéen. Lovgiverene og medlemmer av komitéen vil gjøre lurt i å begynne en akutt diskusjon av den palestinske incitament, som er like relevant den dag i dag. Det oppvigleri og blodige injurierende inneholdet i Abu Mazens bok er sterkere i sin destruktive påvirkning enn noen annen terrorist handling.”

“Abbas ønsker å forfalske historien, men dets hovedoppgave – å dekke over de virkelige medskyldige nazister, for eksempel, Muftien fra Jerusalem, Haj Amin al-Husseini og hans følgere, som bodde i Tyskland fra 1941 til 1945. Denne Muftien egget til vold mot jøder i Europa og i de Arabiske land, og er ansvarlig for dødsfallet til tusener av mennesker under holocaust.”

Min kommentar: Der er uklokt å vente på forandringer i folks oppførsel; de er overstyrt. De eneste som har valgfrihet er jøder som er forberet til å forene seg med hverandre (gjennom gjensidig garanti  – Arvut), og forårsake at en positiv kraft vokser frem (Skaperen) i vår verden, og med dette lede verden mot godhet og glede.

Etter alt, under fallet fra gjensidig kjærlighet til ubegrunnet hat, ble Tempelet ødelagt for 2000 år siden. Så lenge som vi ikke gjeninnfører den samme kjærligheten, kan vi ikke bli sett på som et folk og en nasjon. Istedet for antisemitter, la oss involvere oss, og så vil de forsvinne!

Kommentarer / Spørsmål