Alle har en mikrobiell sky

thumbs_laitman_550 (1)I nyhetene (BBC): Alle er omgitt av en unik sky med millioner av sine egne bakterier, ifølge forskere ved universitetet i Oregon, USA. “Gå gjennom andres sky og det vil regne bakterier på huden din, og du vil også puste det inn.”

Studiet utført på 11 mennesker ble publisert i tidsskriftet PeerJ, viste at det var mulig å identifisere folk ut fra deres mikrobielle miasma.

“En mikrobiolog sier funnene var ganske enkelt ekkelt.”

“Studiet har allerede vist at våre mikrobiomer, en kolleksjon av bakterier, virus og sopp som lever på huden og i våre kropper, overgår våre egne celler med 10 til en.

“Disse kan spres gjennom direkte kontakt, gjennom luft og felte hudceller i støv…”

“Dr. James Meadow sa: “Vi forventet at vi ville være i stand til å oppdage menneskelig mikrobiomer i luften rundt en person, men vi ble overrasket over å finne ut at vi kan identifisere de fleste av beboerne bare ved en prøvetakning av deres mikrobielle sky.”

Dr Ben Neuman, en mikrobiolog fra universitetet i Reading så at det ekle funnet er fornuftig i lys av den økende forståelsen av mikrobiomer, og viste at ved å utveksle bakterier, endrer vi hele verden, hele tiden”…

Min kommentar: Vi er alle totalt forbundet, ikke bare mellom oss, men med all kontinuerlig rom. Denne forbindelsen gjør oss i stand til å forestille oss kontinuerlige og uendelige strenger som forbinder alle elementer i skapelsen til en helhet. Bakterier er kun en mindre ytre form av vår komplette enhet.

 

 

Kommentarer / Spørsmål