Den siste revolusjon vil være internal

thumbs_laitman_626Spørsmål: Hva bør jeg gjøre hvis det er vanskelig for meg å snakke med folk og jeg ikke vet hvordan jeg skal formidle metoden for tilkobling til en person jeg snakker med?

Svar: Det kan ikke være noen problemer da vi forklarer folk hvordan det er mulig å komme ut av krisen. Hvis slike problemer ikke eksisterte i verden, ville vi ikke hatt muligheten til å tilnærme oss dem. Men fra dag til dag synker verden ned i større og større problemer og kaos med formidabel hastighet. Ingen vet hva som vil skje i dag eller i morgen.

I en slik situasjon må vi rett og slett gå ut til verden å forklare dem hvorfor dette skjer. Dette blir faktisk gjort bevisst av naturen som presser på oss. Vi utvikler oss konstant under dens press, selv nå presser den oss så vi vil fortsette vår utvikling.

Denne gangen derimot bør ikke vår utvikling skje gjennom all slags kriger. Mot hvem kan vi kjempe i dag om vi alle er i samme trøbbel? Ingenting vil hjelpe om vi begynner å sloss mot hverandre da vi ikke har noe å erobre. Du ønsker å leve i en nasjon? Kom igjen!

Problemene menneskeheten opplever i dag kan ikke løses på en jordisk måte. Vi har ikke de verktøyene som kreves for å rette opp i situasjonen. Det er fordi vi allerede har brukt opp alle de midler som finnes i denne verden, men vi føler oss fortsatt dårlige. Menneskeheten ble forvirret: hvis vi starter en revolusjon mot noen, skader vi oss selv.

Revolusjoner vil ikke hjelpe, men kun ødelegge nasjoner som vi kan se fra det siste eksempelet i Ukraina, eller konsekvensen av den arabiske vår, en bølge av uro som har passert gjennom den arabiske verden. Vi har ikke verktøyene til nytte for vår situasjon. Naturen forplikter oss til å flytte fra eksterne tiltak til interne tiltak og å endre oss selv.

Dette er nøyaktig hva vi må forklare og å synliggjøre for alle. Å komme ut av krisen er mulig kun gjennom intern revolusjon inni et menneske, ikke gjennom eksterne omveltninger. Dette er vårt budskap som vi bringer ut til folket. Vi har en metode for å endre en person hvor han ikke bare oppnår et rolig liv i denne verden, men oppdager en helt ny, evig og fullstendig dimensjon i tillegg til den han lever i nå.

Dette tillegget vil være så meningsfylt at han så og si vil koble seg fra dette materialistiske livet og vil leve helt og holdent i den spiritualistiske verden uten å føle livet og døden til sin fysiske kropp. Han vil heve seg over den i en følelse av evig eksistens.

Vi er nødt til å oppnå en tilstand som dette og på denne måten vil vi selvsagt løse alle problemer, fjerne all tvil å svare på alle spørsmål. Dette er den eneste metoden som gjør det mulig å forlate krisen som vil ekspandere mer og mer. Jeg håper at alle vil forstå så raskt som mulig at dette er den eneste måten.

 
Fra den Daily Kabbalah Lesson 4/10/14, Talk About Dissemination: Questions and Answers with Dr. Laitman

 

 

Kommentarer / Spørsmål