Dratt inn i den spirituelle Vortex

vortexI enheten mellom venner er stedet jeg oppdager den spirituelle verden. I det øyeblikk jeg kobler alle våre ønsker sammen, vil jeg se i det punktet for enhet, en åpning. En åpning som leder til innsiden av den øvre verden! Den vi plutselig utvide og utfolde seg, og der vil jeg oppdage en ny spirituell dimensjon, eller ønske.

I Det er klart at rundt dette inngangspartiet som har åpnet seg for meg, finnes det mange barrierer. De er ikke hindringer, tvert imot forsøker de å sikte meg inn til å tre inn i spiritualitet på riktig måte. Det kan se ut som om de bevisst lurer meg fra alle kanter.

Hvis jeg ikke fortviler, men istedenfor prøver å forstå at dette virker som “hjelp mot meg selv,” vil jeg tre gjennom barrieren og inn i den spirituelle verden. Inngangen vil dukke opp på dette spesifikke punktet.

For øyeblikket ser dette vanskelig og umulig ut for oss. Men den vil plutselig åpnes opp så vi kan fly rett inn! Vi trenger ikke presse oss på eller fortsette å prøve og bryte gjennom- den vil simpelthen bare dra oss inn i seg selv.

Fra den 4de delen til den Daily Kabbalah Lesson 12/10/10, Writings of Baal HaSulam

 

 

 

Kommentarer / Spørsmål