En persons hensikt

thumbs_laitman_226Spørsmål: Hvordan er det mulig å oppdage og kjenne vårt formål?

Svar: Alle kan lære sin skjebne gjennom et høyere program i naturen som styrer vår verden.

Når en person lærer og utforsker dette programmet, vil han etterhvert begynne å føle sin spirituelle unikhet, hva hans personlige oppgave er i nåtidens inkarnasjon, skjebnen til hans forrige, hans indre egenskaper, natur, motivasjon og driv. Hvorfor han ble skapt på denne måten og utviklet under påvirkning av miljøet nettopp på denne måten, og ikke en annen.

Så forstår han hvordan en blir integrert i dette systemet og styrer det. Han utforsker alt gjennom hans indre personlige egenskaper. Det er måten han går inn i “kontrollsenteret” med sine ønsker og intensjoner.

Spørsmål: Jeg har for eksempel et ønske om å nyte mat.

Svar: Det er fysisk liv. Vi snakker om det som befinner seg over. Alt som finnes innenfor rammen av våre liv; mat, sex, familie, rikdom, makt og kunnskap, er relevant for vår verden.

Det finnes motiver og ønsker som er rettet ovenfor fysisk substans: å oppnå meningen med livet, meningen med tilværelsen, den øvre verden, Ein Sof (uendelig), og ikke bare komme inn i et høyere styringssystem, men også om å kontrollere det, å se dens evige flyt.

Fra den daglige Kabbala leksjonen 9/20/15

Kommentarer / Spørsmål