Følelser og helse

Dr. Michael LaitmanSpørsmål: Studier har vist at ens emosjonelle tilstand er avgjørende for ens sykdommer. Hva er sammenhengen mellom ens følelsesmessige tilstand og helsen?

Svar: Det er en direkte sammenheng, men det er flere parametere som er avhengig av menneskehetens generelle tilstand. Hvis jeg ikke hadde kontakt med noen, ville jeg bare stole på det som skjer med mine egne behov. Ved å vende mine ønsker og behov mot kontakt med naturen, ville jeg bli fullstendig frisk og lykkelig.

Spørsmål: Men hvordan henger dette sammen med følelser? De sier at hvis en person er stresset og irritert, så får han magesår. Eksperter vet i dag hvordan bestemte emosjonelle tilstanderer er forbundet med spesifikke sykdommer.

Svar: Hvis alt bare kom an på meg selv, og ikke hele verden som smitter meg med alle typer virus, følelsesmessige inkludert, kunne jeg målt helsetilstanden min i forhold til arbeid og atferd. Men realiteten er at du er avhengig av alle. Foreløpig, avhengig av hvilket nivå du befinner deg på, er det viktigste å kunne slappe av.

For uten tvil, hvis kan slappe av sammen med de menneskene du nå omgås med, vil du kurere magesåret. Etter det, avhengig av din økte følsomhet, vil du begynne å føle hvor mye du er avhengig av andre mennesker. Det kan være at magesåret delvis kommer tilbake,  fordi du må sørge for den rette tilkoblingen, ikke bare med folk som er nærmest deg, men også med de som er litt mer fjernt.

Og dette vil fortsette til du ser at du er avhengig av hele menneskeheten, og du må sørge for en god forbindelse med alle. Slik ordlegges det: Sukkah 52a:  «Den som er mektigere enn sin venn, har større drivkraft», eller Berachot 7a: «En tzaddik [rettferdig] som lider.» Slik er det vi avanserer mot den generelle gjennomføringen av korreksjon

Spørsmål: Kan gruppen påvirke min helsetilstand?

Svar: Gruppen må og kan helbrede alle sine medlemmer. Hvis vi inngår i en enestående natur der alle komponentene befinner seg i harmoni, vil vi eliminere alle sykdommer og problemer. Sykdom er fravær av riktig forbindelse mellom cellene, mellom delene, mellom pluss og minus, når alle materialene i kroppen mangler balanse. Helse er balanse.

Spørsmål: Hvis jeg, for eksempel, plutselig opplever en oppblussing av magesår; hva trenger vennene mine å gjøre?

Svar: Vi vil få deg til å bli med oss ​​i workshops hvor du vil lære å forene deg. Sammen, vil vi ta deg opp til et nivå der vi alle er inkludert. Men du må annullere deg selv overfor oss, godta oss, og annullere alle beregningene du har. Du er rett og slett som et spedbarn i våre hender; du må ha et ønske om å vokse opp sammen med oss, for å inkludere deg  med oss ​​over alle beregninger. Da vil du føle at magesåret forsvinner. Det kan jeg love deg.
[150268]
Fra KabTV`s  «A New Life» 1/26/14

Relatert Materiale:
Herding et element av The General System
Helse er en åndelig nødvendighet
Nettverk På Correction

Arkivert under: Body and Soul, gruppearbeid, helse, åndelig arbeid | Legg til Kommentar / Still spørsmål →

Send artikkel Send artikkel Skriv ut artikkel Skriv ut innlegg

Kommentarer / Spørsmål