Hvordan utvikler man en sjette sans?

hjertetSpørsmål:  Hvilken metode kan jeg anvende for å begynne å utvikle en sjette sans inni meg som vil gjøre det mulig for meg å se den virkelige verden utenfor meg?

Svar: Egoet mitt er inni meg og nå føler jeg alt gjennom det. Gjennom det oppfatter jeg alt slik jeg vil det skal være og det er slik jeg ser på verden. Jeg er nødt til å utvikle en motsatt sans, med retning utover istedenfor innover.

How One Develops The Sixth Sense

For å gjøre det må jeg få kontakt med noen andre mennesker og sammen med dem bygge en felles mottaker mellom oss som vil være resultatet av lengselen vår etter å komme ut av oss selv og forene oss. Gjennom vår lengsel etter enhet, bygger vi en ny altruistisk sans mellom oss, som vi alle har felles.

Ved at vi bygger denne gjensidige sansen, begynner jeg å se hva som skjer utenfor meg og kaller bildet jeg ser for den øvre virkeligheten.

(138869)

Fra Kab TV`s «The Meeting of Worlds«, 20/6/14

Kommentarer / Spørsmål