Ingen flere jenter eller gutter

Fra nyhetene (fra Associated Press): “STOCKHOLM (AP) – Ved “Egalia”, en svensk barneskole, unngår de ansatte å bruke ord som ”han” og ”hun”, og tiltaler de 33 barna som ”venner” i stedet for jenter og gutter…

De ansatte prøver å unnlate å bruke maskuline og feminine referanser i språket sitt, og dette gjelder også pronomen som han eller hun – ”han eller ”hon” på svensk. I stedet har de tatt i bruk det kjønnsløse ”hen”, et ord som ikke finnes på svensk, men som brukes i enkelte feministiske eller homofile miljøer…”

Skolen er spesielt bevisst når det gjelder å velge ut bøker og leker for barn. Den streber etter å gi barn muligheten til å være seg selv, og forhindre at de utvikler grenser som skiller mellom maskuline og feminine aktiviteter.

”Det er en lang venteliste for å få plass hos Egalia… Den legger spesielt vekt på å legge til rette for et miljø som er åpent for homofile, lesbiske, biseksuelle og tvekjønnede mennesker… Nesten alle bøkene som barna leser tar for seg homoseksuelle par, aleneforeldre eller adopterte barn. Det er ingen historier om ”Snøhvit”, ”Askepott” eller andre klassiske eventyr som vurderes som fastsetting av stereotypier.”

Min kommentar: Vi er omringet av det som kalles ”naturen”. Vi vet stort sett ingenting om dens lover, årsaker eller målene når det gjelder naturens og vår eksistens. Likevel viser våre observasjoner og kunnskap at alt er i en prosess der det finnes bestemte betingelser for utvikling, og at ingenting er tilfeldig eller overflødig. Den som ikke er enig med dette, viser at de ikke kjenner lovene i naturen.

Alt vi må gjøre er derfor å studere lovene i naturen og fullføre dem. Dette vil være en garanti for en god framtid. Et brudd i det naturlige forholdet mellom menn og kvinner skaper ufattelige lidelser i barn, og når de vokser opp vil de få problemer med egen seksualitet og sin sosiale identitet.

Kommentarer / Spørsmål