Ingen tid til å vente

Det er på tide å forklare åpent hva oppdraget til den Israelske najonen er, dens grunnlag i henhold til hvor den har eksistert så langt, og hva vårt mål er: å formidle metoden for korreksjon til hele verden. Dette er den eneste måten vi kan forklare hvor ant-semittisme, spenninger, press og kriger stammer fra

Bare kabbalah kan gi en slik forklaring. Ellers vil ikke folk forstå hvordan ideen om samhold vil hjelpe oss å løse dette problemet. Anta at vi var sterkere hvis vi var koblet sammen? Men vanlig styrke kan ikke hjelpe oss mot de trusler som kommer til syne i dag. Det faktum at vi har flere raketter bevæpnet med kjernefysiske hoder vil ikke redde oss. Og vi vil i allefall ikke være i stand til å bruke dem. Vi vil ikke få lov til å gjøre det.

Vi ble plassert under slike forhold i denne kampen at vi finner oss selv med våre hender bundet, ute av stand til å gjøre noe. Hva oppnådde vi under den siste operasjonen? I morgen vil ting bare forverres. Med denne våpenhvile-avtalen har vi bare strammet lenkene på oss selv, og vi er mer forpliktet enn før. Det er slik det er etter hver krig og operasjon, noe som igjen betyr at det ikke fører til noen korreksjon.

Det finnes ingen logisk løsning på dette problemet. Det er tydelig at neste gang vil angrepene komme fra alle retninger, og ingen anti-rakett eller ”Iron Dome” vil beskytte oss. Alle forstår at det er dit det går. Vi vil bli møtt med valget mellom å enten forlate vårt land frivillig, ellers vil en atombombe bli kastet på oss. Kanskje ikke akkurat nå, men om noen få år vil våre fiender ha en slik bombe.

Det er mange andre senarier for hva som kan skje, men jeg ønsker bare å vise deg hvor desperat situasjonen er. Det finnes ingen løsning på problemet på dette nivået av verden. Neste gang vil hele verden være enstemmig mot oss, og alt beveger seg i den retningen. Hva vil vi være i standt til å gjøre mot dette?

Selv nå er det samtaler i Europa om å boikotte israelske produkter. Til slutt vil ingen ønske å kjøpe noe fra oss. Så hva skal vi gjøre  hvis vår økonomi og handel kollapser helt? Vi har allerede krysset et kritisk punkt i 1995, og nå nærmer vi oss stadig det punktet av håpløshet som det ikke finnes noen vei ut av annet enn metoden for korreksjon. Vi må veldig raskt begynne å oppfylle dette.

Jeg ønsker ikke å skremme folk, men vi må åpne øynene deres slik at de ser den faktiske situasjonen. Ethvert fornuftig menneske forstår at hvis denne trenden fortsetter, finnes det ingen fremtid eller løsning for oss. Vi må finne ut og klargjøre dette til enden, å vise folk den eneste løsningen som finnes. Bare dette kan virke mot denne ulogiske situasjonen, da denne løsningen også er ulogisk.

Det er en veldig rask og enkel løsning. La oss bare begynne å oppfylle den. Vi har flere månders pause, så la oss komme igang! La oss vie tid til det slik at vi alle begynner å studere og gjennomføre gjensidig inkorporering og samarbeid av metode for gjensidig garanti. Vi trenger ikke noe annet enn det

Vi vil se resultater etter et par uker. I det øyeblikket en person blir innlemmet i dette studiet, vil hans sinn, sjel og hjerte begynne å operere annerledes ved å snu seg mot andre.

Tilsvarende vil vi føle en middelbar positiv effekt.  Det er ingen forsinkelser i den åndelige verden. Vi vil  umiddelbart se hvordan alt roer seg ned, at det kommer færre raketter og at økonomien vil vokse seg sterkere.

Det vil ikke finnes noen problemer hvis vi begynner vår selv-korreksjon. Hvis vi bekymrer oss om åndelige problemer, vil de kroppslige problemene forsvinne. Det er en av de to. Ta det interne åndelige arbeid på dere selv og hele det kroppslig liv vil ordne seg. Toraen lover oss det.

Vi har nådd en tilstand der vi ikke kan vente lenger. Vi må gjøre alt som er i vår makt for å spre budskapet og begynne å forklare åpent at løsningen stammer fra kabbalah, siden det er grunnlaget for vår nasjon Israel. Vi må forklare dette på mange forskjellige måter og fylle internet med denne informasjonen slik at alle vil se det.
Fra den 1st delen av Daily Kabbalah Lesson 11/22/12, Introduction to the Study of the Ten Sefiroelated

 

Kommentarer / Spørsmål