Kontroll over intensjonen

Dr. Michael LaitmanSpørsmål: Hvis det iløpet av hverdagen min dukker opp et bittelite ønske om å dirigere intensjonen min mot å gi til skaperen, for deretter å forsvinne, hva kan jeg gjøre for å fokusere meg om det? Hvordan kan jeg hjelpe meg selv, skal jeg tegne noe på hånden eller gjøre noe annet?

Svar: Du minner meg om årene jeg studerte med Rabash. Jeg tegnet også et symbol på hånden for ikke å glemme intensjonen. Mens jeg satt bak rattet i bilen, blinket symbolet på hånden hele tiden foran øynene mine, som for å minne meg på å tenke på intensjonen om å gi. Dette er så unaturlig for oss at det dukker ikke bare opp i tankene uten en form for ekstern påminning.

Så gjør hva som helst; tegn noe på hånden, bruk vekkerklokke, aktiver et signal på mobiltelefonen, så den minner deg om intensjonen hvert femte minutt. Handlingene er ikke viktige, det kan være hva som helst. Det som er viktig er å ikke avbryte dem, men simpelthen å gå tilbake og ta kontroll over situasjonen.

Samme øyeblikk du foretrekker det, vil du føle forskjellen mellom vår verden og den spirituelle, fordi det kun er intensjonen som skiller oss fra den spirituelle virkeligheten. I det øyeblikket en tilbøyelighet dukker opp hos deg, vil du straks føle at du går inn i en helt annerledes matrise av opplevelser; du vil begynne å fornemme virkeligheten annerledes. Plutselig blir det som i en film og et fullstendig annerledes bilde kommer opp.

(123125)

Fra den virtuelle kongressen i Moskva, «Unity Without Bounderies», dag 1, 13/12/12, Leksjon 1

Kommentarer / Spørsmål