Med den rette formen

rettformSpørsmål: Hvordan er det mulig å evaluere tilstrekkeligheten av vår integralitet for å kunne realisere at vi er klare for massene?

Svar: Etter å ha jobbet med publikum, føler du en trang til å koble? Føler du at uten forbindelse dere i mellom har du ikke krefter til å jobbe med publikum? Føler du hvor mye du trenger støtte fra venner i løpet av leksjoner til de bredere sirkler av befolkningen?

Hvis du har en slik følelse betyr det at du jobber korrekt. Hvis det ikke finnes en slik følelse, har du et problem, da er du ikke involvert i integrert oppvekst og utdannelse, men du rett og slett lurer deg selv. Du må føle gruppen inni deg hele tiden, dens senter, dens hjelp, skaperen som du  øsnker å avdekke. Bare på den måten vil du bli til en leder av lyset, og være i stand til å påvirke publikum, som vil si seg enig med deg og følge etter.

Men du må føle viktigheten av koblingen mot gruppen, med dens senter, med skaperen. Innefor dette senteret samt det faktum at du jobber spesiellt fra denne forbindelsen.

Fra en samtale om gruppen og dissemination 11/24/13

 

 

Kommentarer / Spørsmål