Menneskeheten = 1

Spørsmål: Menneskeheten er et uendelig nettverk der menneskene er til en viss grad forbundet med hverandre. Hvis en person studerer den helhetlige utdanningsmetoden korrekt og jobber inne sirkler, vil dette bli til deres livsstil. Hvordan vil disse integrerte sirklene forvandles til ett globalt nettverk?

Svar: Denne nye sosiale bevisstheten vil begynne å bli avdekket gjennom all masse media og rett og slett gjennom rykter: på fabrikker, skoler osv. Selve systemet vil begynne å bli oppdaget her og der fra den generelle sammenhengen inne samfunnet, akkurat som sopp som popper opp etter regn.

Men akkurat nå kan jeg ikke se for meg hvordan dette vil bli låst sammen til et enkelt nettverk. Jeg har blitt vant til å snakke ut ifra praktisk erfaring. Vi har ikke fått en klar formel enda. Uansett må vi forene grupper på 10 personer til grupper på hundre personer, grupper av hundre til grupper på tusen osv. Vi blir nødt til å jobbe med sammenhengen mellom dem, helt til hele gruppen av 10 er som en person. Etter dette, la oss si ti grupper på 10 personer vil koble til hundre, og hundre vil koble til tusen osv. Det må uansett være en samlende handling.

Det er slike jeg ser denne prosessen fordi det er umulig å lage en liten del av det totale integrerte systemet hvis det ikke er en gruppe på 10. Koblingen mellom grupper på 10 må bli gjort i henhold til den samme metoden, men til tross for alt dette, vil dette allerede være et nytt nivå.

Når gruppen på 10 begynner å bli koblet sammen med hverandre, vil det dukke opp et nytt kvalitativt resultat, og 100 gruppen er et nytt resultat som er enda mer kvalitativt osv. Helt til den ideale tilstanden hvor hele menneskeheten blir integrert, som betyr = den potensielle nummer EN.

 
Fra KabTV’s “The Wisdom of the Crowd” 5/6/13

 

Kommentarer / Spørsmål