Mot neste nivå med minimalt tap

thumbs_laitman_228 Spørsmål: Jeg forstår at egoisme er årsaken til krisen, men jeg ser ikke forbindelsen til hvordan vi kan stige til en viss grad som et resultat. Hva er tegn på at vi har å stige opp til et nytt nivå, og ikke fortsette lineært?

Svar: Du kan finne opp hva du vil, forskjellige regler og spesielt sosiale og økonomiske. Politikere gjør hva de mener er riktig, og økonomer styrer alt slik de tror ting bør være, men alt dette fører ingen vei.

Vi kan lære noe hvis vi lytter til de som forstår planen bak vår evolusjon  og dens mål. Som andre ikke kan se da det ikke befinner seg i vårt ego, natur. tenkning eller følelser. Folk som føler og oppnår dette må prøve å forklare det til alle, og resten av menneskeheten vil følge dem som små barn som følger de som vet hva som skjer. Det finnes ingen annen måte. Det er som en flokk som følger en hyrde som bringer flokken til brønnen eller hjem igjen. Slik vil det også være i dette tilfellet.

Selv om veldig få forstår den neste fasen, må hele menneskeheten følge dem for å kunne bli reddet og nå den rette tilstanden men minimale tap.

Fra KabTV’s “The Last Generation” 8/12/15

Kommentarer / Spørsmål