Når drøm blir til virkelighet

laitman_214 Spørsmål:  Folk elsker å fantasere om et bedre liv. Noen hengir seg til slike søte drømmer hele tiden, flykter fra virkeligheten og lever i en drøm.

Er det mulig for oss å utvikle evnen til å holde oss i midtlinjen og riktig koble sammen de positive og negative kreftene i naturen, som Jakob og Josef, slik Torah beskriver? Vil vi ha mulighet til å forestille oss det ønskede fremtidsbildet og faktisk  å oppnå det?

Svar: Dette er mulig hvis man utvikler et meget sterkt ønske for et mål, og definerer det som formålet med livet. Det er bare nødvendig å finne ut hvorfra dette sterke ønsket plutselig oppstår. Kanskje han/hun har et spesielt oppdrag i denne verden.

Formålet til den ene er å bli en fantastisk lege, den andre – statsminister, den tredje – å oppnå høy spirituell utvikling. Slike ambisjoner kommer fra selve rot-punktet, som kalles punktet i hjertet. Hos hvert menneske vekker det respektive ønsker om å bli noe.

Vi kan også få disse ambisjonene fra miljøet, som om vi ved en tilfeldighet befant oss under en bestemt innflytelse. Det er massevis av folk rundt oss; Men alle er blir påvirket av noe som er deres eget. All denne informasjonen får vi fra det altomsluttende programmet i naturen.

Spørsmål: Hvis det finnes et høyere program som avgjør min skjebne, hvordan kan jeg endre det slik at fremtiden blir slik jeg vil den skal være? Hvordan kan jeg få mine drømmer til å gå i oppfyllelse? Hvordan endrer jeg dette skjulte programmet?

Svar: Alt som er skrevet i dette programmet kommer uansett til å skjel, om du vet om det eller ei. Det altomfattende programmet må realiseres. Og hvordan kommer tanker til deg hvert eneste sekund, hvordan dukker det opp mennesker som du kommer i kontakt med, hvordan skjer ting? Alt dette skjer i henhold til det altomfattende programmet. Vi opererer innenfor det, som lydige marionetter.

Men hvis vi ønsker å stige over dette programmet, blir vi nødt til å nå det nivået der de kreftene som styrer denne verden opererer . I dag, kan læren om kabbala gjøre oss i stand til dette, men det krever et veldig sterkt ønske.
[152835]
Fra KabTV`s «A New Life» 11/1/15

Kommentarer / Spørsmål