Skaperen vil bevare både mennesket og dyret

Naturen vil ikke reddes gjennom alle våre forsøk på å bevare og forbedre miljøet. Kun lyset som endrer vil kunne hjelpe, siden det vi mangler er kraften for å finne balansen i det mennesket som ligger inni hver og en av oss. Dette lyset vil lede oss tilbake til en balanse med naturen som kalles Elokim, skaperen.

Den samme kraften som vil komme for å gjøre oss lik skaperen, vil også føre til balanse i de uorganiske, organiske og bevegelige delene inni oss. Vi vil begynne å bruke naturen på en riktig måte, det vil si å kun hente ut det vi har behov for, siden vi vil føle at vi ikke trenger mer.

Min fysiske kropp er som et dyr og føler det som et dyr føler, mens mennesket i meg vil føle det som et mennekse skal føle. De vise sier «Mennesket og dyret bevarer du, gode Gud». Han vil spare begge, ikke meg.

Jeg vet ikke hvilke materielle handlinger som kommer til å skje framover. Kanskje vi kommer til å brenne flere trær, hvem vet? Vi må bare la lyset som endrer få arbeide, og bruke det som et verktøy. Det kommer tross alt fra det øvre nivået, og vil føre til balanse i alle deler av naturen og organisere den på best mulig måte.

Ikke prøv å dømme det som finnes i sinnet ditt. Bare la den øvre kraften gjøre sin jobb, inviter den og ønsk at den skal få påvirke oss. Hvordan kan vi ellers få svar på hvordan den riktige virkeligheten skal se ut?

Fra del fire av Morgenleksjonen 21/12/10 «The Peace»

Kommentarer / Spørsmål