Skru tiden tilbake

Spørsmål: Er det mulig å skru tiden tilbake?  Kan jeg gå tilbake til tilstander der jeg allerede har vært?

Svar: Absolutt! Tid defineres tross alt som en kjede av informasjonsgener (Reshimot). Du kan reise langs denne kjeden fra begynnelse til slutt og gå hvor du enn ønsker. Om du har et antiegoistisk filter, det vil si muligheten til å eksistere i enhver tilstand, kan du velge et hvilket som helst Reshimo og sette det ut i live.

Man ønsker selvsagt ikke å gå tilbake fra en mer utviklet tilstand. Dette vil ikke gi mening bortsett fra om du må gå tilbake for en kort periode for å kunne hjelpe andre, det vil si å gå tilbake for å kunne etablere en samhørighet med dem.

Jeg må utføre denne ”tilbakegangen” gjennom den spesielle Partzufen som kalles ”hår” (Searot). Jeg er selv i en mer utviklet tilstand, men jeg lager en ”mindre” kopi av meg selv som jeg bruker for å kommunisere med de som er under meg.

Man kan ikke gå tilbake uten grunn, siden det er i motsetning til meningen med skapelsen. Hvordan er det mulig for et spirituelt individ å gjøre noe slikt?

Fra del 3 av Morgenleksjonen 20/06/2011, Talmud Eser Sefirot

Kommentarer / Spørsmål