Spørsmål om hva man kan gjøre alene og fysisk tilstedeværelse

Spørsmål: Vi vet at mennesket må være ydmykt og knytte seg opp til gruppen gjennom gjensidig garanti. Hva gjør man når man er alene hjemme? Hvordan handler mennesket med riktig intensjon når han utfører hverdagslige ting som det å spise, gjøre rent og så videre?

Svar: Sørg for at du er under påvirkning av oss gjennom å skru på vår kommunikasjonskanal.

Spørsmål: Jeg er en 70 år gammel dame. Jeg har studert kabbala i syv år nå. Jeg har helseplager som gjør at det er veldig vanskelig for meg å reise hjemmefra, kjøre bil, delta på kongresser og så videre. Jeg følger den daglige kabbalaleksjonen hver eneste dag, og siden jeg er pensjonist bruker jeg mesteparten av tiden min til å oversette og jobbe med tekster.

Det som plager meg er at jeg ikke kan være sammen med gruppen så ofte. Likevel har jeg gjort mange avdekkelser og endringer inni meg når jeg er sammen med min egen familie. Jeg lurer på om du tror at dette er riktig måte å utvikle seg på?

Svar: Du utvikler deg på en fantastisk måte; bare fortsett slik da dette vil gi deg styrke og gjøre at du lever lengre.

Kommentarer / Spørsmål