Tolvåringer med universitetsgrader

Spørsmål: Hva er det læren om kabbala klarer å gi til barn som ikke en gang gode privatskoler klarer å tilby?

Svar: Kabbala utvikler mennesket. Læren gir han verktøy som er med på å gjøre livet lettere. Det gir en mulighet til å forstå og lære alt på en enkel måte, siden den avdekker mulighetene i mennesket som gjør at han klarer å forstå alt.

Han vil ikke møte på vanskeligheter som vil gi han følelsen av at han ikke er i stand til å overkomme dem. Han vil se på alt ovenfra som om det er noe han kan lære seg. Han vil ikke ha noen som helst vanskeligheter uansett hvilken kunnskap det er snakk om å tilegne seg.

Kabbalastudier utvider barnets oppfattelsesverktøy til et høyere nivå. Som et resultat av dette vil han ikke ha problemer med vanlige vitenskaper som for eksempel fysikk, kjemi eller biologi. Han vil se på dem som en vitenskap fra de lavere nivåene i naturen: de uorganiske, organiske og bevegelige.

Kabbala begynner umiddelbart å utvikle det menneskelige nivået i barnet. Resten av nivåene avdekkes utrolig lett for han. Han kan ta universitetsgrader i løpet av to eller tre år i en alder av 12 til 15 år.

Slik mål har vi ikke satt opp tidligere. Vi kan likevel organisere en slik gruppe og be om at utdannelsesdepartementet gir dem kvalifiserte eksamener. La dem se hvor utviklet disse barna er, og hvor modent deres tankesett er. De fortjener virkelig et diplom i henhold til deres menneskelige nivå.

Fra del fire av Morgenleksjonen 28/12/2010, ”The Wisdom of Kabbalah and Philosophy”

Kommentarer / Spørsmål