Å ikke lykkes er ikke et alternativ

Spørsmål: Hvordan kan vi klare å forklare forskjellen melllom «et spesielt virkelmiddel» (Sgula) og mystikk til menneskene?

Svar: “Et spesielt virkemiddel” refererer til tydelige mål og veldig klare handlinger. Sgula er en formel som omfatter en koeffisient som er ukjent for meg, selv om jeg kjenner vilkårene som kreves for at den skal kunne fungere.

Det fungerende resultatet består av ulike variabler som henger sammen gjennom ulike tilknytninger. I denne formelen forstår jeg alt utenom en «X». Den hører likevel absolutt til her og jeg tar den med i beregningen. Jeg vet at når andre vilkår blir oppfylt, vil den også avdekkes og gi resultater.

Jeg er ikke knyttet til denne X og jeg føler ikke den på samme måte som jeg føler de andre elementene. Etter at jeg gjør min del, vil den likevel vekkes og avdekkes. Det er som om den er skjult bak en gardin, men jeg vet hvordan jeg skal aktivere den. Jeg ble gitt en gruppe og en metode, jeg studerer og organiserer alle betingelsene, og om jeg jobber på riktig måte vil jeg aktivere denne ukjente faktoren.

Jeg tviler ikke på den. Den kan ikke mislykkes om jeg klarer å aktivere den. Dette er et middel som ikke vil slå feil om jeg trykker på den riktige knappen og aktiverer den. Det vil ikke være andre opphold eller mellomrom. Det ligger i mine hender på betingelse av at jeg har ivaretatt alle de andre elementene også.

Denne X legger ikke til noe bortsett fra «en godkjenningsforsegling»: «Du gjorde alt på riktig måte. Du har bygget opp det riktige samholdet med andre.» Denne forseglingen er en garanti for at i det samholdet som jeg har skapt, vil jeg avdekke den øvre kraften. Slik er X i min formel den siste kontrollen, beviset på at jeg har skapt en spirituell beholder.

Fra del fem av Morgenleksjonen 25/07/11, “Arvut

 

Kommentarer / Spørsmål