Alles deltagelse er nøkkelen til suksess

Spørsmål: Tusenvis av amerikanske barn blir rett og slett overlatt til seg selv, og flere offentlige tjenester som skal ivareta dem mislykkes fullstendig. Finnes det bøker om dette temaet som vi kan tilby dem?

Svar: Enn så lenge har vi ikke dette tilgjengelig, men vi jobber med det. Jeg håper at vi innen tre til seks måneder vil begynne å få på plass en bokserie om oppdragelse av barn i ulike aldre: Hvordan vi kan forme grupper, gjennomføre diskusjoner, påvirke deres utvikling og bygge et samhold mellom dem.

Det er ikke nødvendig å vente på at vårt materiale skal bli klart: Du kan delta sammen med oss i prosessen med å skrive disse bøkene! Et menneske som ikke engasjerer seg i å spre læren har ingen mulighet til å utvikle seg spirituelt. Hvordan kan man lede lyset om det ikke finnes en lengselsprosess som man kan gi videre til andre?

Du kan se på det amerikanske Learning Center og bruke det som et eksempel for å delta i arbeidet med å spre læren, ellers vil vi mislykkes og fortsette å utvikle oss i sakte tempo. Vi trenger kraften, mye av denne kraften! Vi har virkelig behov for din hjelp!

Fra leksjon 6, WE-kongressen 3/4/2011

Kommentarer / Spørsmål