Alt krever dyktighet

Spørsmål: Hvordan kan en kvinne som har barn og er i arbeid kombinere forberedelser til kongressen, samtidig som hun utfører sine daglige plikter i hjemmet?

Svar: Jeg råder henne til å høre på våre program mens hun gjør husarbeid. Hun kan benytte fjernsynet eller følge oss via internett. For en kvinne vil dette være lettere å oppnå, hun kan skru på fjernsynet og forsette sitt arbeid i hjemmet. Dette i seg selv gjør at mennesket setter seg selv i de riktige omgivelsene.

Om det er mulig, anbefaler jeg at kvinner i tillegg leser bloggen min daglig, og om tiden tillater det bør hun også logge seg inn på nettsiden Sviva Tova (Godt miljø – den verdensomfattende internettsamhørigheten) og svarer på spørsmålene der. Vanligvis er kvinners tid mer begrenset enn menns, men om hun har tid bør hun også høre på kabbalistisk musikk.

Om mennesker brenner av lyst, men ikke klarer å finne tid til å gjøre mer, så er dette omstendigheter som er lagt opp slik ovenfra og det er nok for å forberede seg. Resten vil vi gjøre sammen under kongressen.

Fra serien av introduksjonsleksjoner, Kabbalah for the Nation 12/10/2010, ”Preparation for the Convention”

Kommentarer / Spørsmål