Den kommende verden, her og nå

 Dr. Michael Laitman   Spørsmål: På hvilken måte er den verden som jeg ser nå i mitt liv forskjellig fra den verden som  kommer, om hvilket det er sagt: «Du vil se din verden i ditt liv» (Berachot 17a)?

Nå er jeg i live og ser det alle ser, en verden full av hat. Hva slags nytte har jeg fra denne «enorme» datamaskinen som du snakker om, som bringer hele systemet til en tilstand av separasjon, hat og mistro i våre relasjoner med hverandre?

Svar: Jeg ser hele denne gigantiske, høyere mekanismen og hvordan han leker med oss ​​for å få oss til å utvikle oss slik at vi vil bli som ham ved å stige til hans nivå. Det sies: «Og barna kommer tilbake til sin far i himmelen (skaperen),» (Vayikra Rabba 1: 3). Så jeg begynner å rettferdiggjøre ham, forstå ham, og se på hvilken måte jeg nå må oppføre meg for å leve på det nivået hele tiden og ikke trenger å vente!

Fra det øyeblikket jeg begynner å studere kabbala, har jeg mulighet til å stige til dette nivået av kraften som styrer det.
[158743]
Fra det israelske radioprogrammet på 103FM, 12/4/15

 

Kommentarer / Spørsmål