Et menneske uten sjel

nlaitman_628_4 Når et individ utvikler et ønske som er rettet mot en høyere, spirituell oppnåelse og innsikt, begynner man inni dette korrigerte ønsket å føle en ny virkelighet. Man begynner å leve i denne virkeligheten som i den fysiske verden, men denne virkeligheten er enda mer ekte, fordi de spirituelle inntrykkene ikke forsvinner, blir kjedelige, eller svekkes.

Man ønsker å avansere. Med dette i tankene, begynner man å forstå hva som skjer med en i denne verden i hvert øyeblikk, og hvorfor visse hendelser finner sted. Man lærer hvordan man skal utnytte alt for å utvikle sin sjel ytterligere.

Man blir endelig en virkelig innbygger av fremtidens verden. Man oppdager en ekstra virkelighet i tillegg til den verden man i dag lever i. Det finnes en virkelighet som vi oppfatter med ordinære verktøy gjennom de fem sansene vi fikk ved fødselen. Men det finnes enda en virkelighet som styrer vår verden og påvirker den.

Hvis vi kunne oppnå denne høyere ledelsen og visste hvordan vi bør forholde oss til den, kunne vi håndtere livet optimalt. Har vi ingen anelse om det, resulterer det i lidelse.

Spørsmål: Betyr det at man ikke er i besittelse av en sjel før man utvikler den i seg?

Svar: Nøyaktig! Ingen har sjel. Et menneske er født med et informativt spirituelt gen (Reshimo). Det er som en dråpe sæd som i fremtiden vil utvikle en sjel. Hvis et menneske ikke utvikler det, så har han ingen sjel.
[154443]
Fra et radioprogram på israelske 103FM 1/2/15

Arkivert under: Kropp og sjel |  / Still spørsmål →

Kommentarer / Spørsmål