Gruppens sentrum er stedet hvor man løser alle problemene

når Spørsmål: Tror du at vi allerede kan komme med alt til gruppens sentrum og løse alle problemene våre der?

Svar: Hvis dere har planer om å avansere spirituelt, mot giverglede, så har dere ikke annet valg. Gruppens sentrum er utgangspunktet for en kanal som leder oss gjennom alle virkelighetene til den uendelige virkeligheten. Vi får ikke mer enn det.

Gruppens sentrum er stedet hvor vi balanserer hverandre. Alle er forskjellige, men alle er likeverdige. Alle hjelper hverandre, selv om alle er ulike. I dette, annullerer vi oss selv fullstendig og absorberer de andres ønsker for å kunne oppfylle dem. Etterpå presenterer vi ett helt og samlet ønske og slik går vi inn i dette kabelrøret og gjennom det stiger vi til den uendelige virkeligheten.

Spørsmål: Er det mulig å komme med materielle spørmål til gruppens sentrum?

Svar: En gruppe kan komme med alle mulige materielle spørsmål og prøve å løse dem sammen med vennene. I alle tilfeller blir dette nærmere sannheten enn hva du selv hadde klart å bestemme deg for.

Hvis alle vennene befant seg på et bestemt spirituelt nivå og var gjensidig balansert (vi snakker om en gruppe som er mer eller mindre korrigert), vil dere på den måten være istand til å løse problemene dere har i livet.

(129239)

Kommentarer / Spørsmål