Hvordan gleder vi skaperen?

Dr. Michael LaitmanSpørsmål: I hvilke Kelim (mottakere) opplever skaperen nytelse av at jeg ønsker å gi ham og glede ham?

Svar: Skaperen gleder seg over intensjonen min. For hvem er skaperen? Skaperen er den generelle kraften med giverglede jeg føler fra energien som sprudler opp inni meg.

Skaperen er Bore, «kom å se». Han er inni meg. Jeg vet ikke om han har noen eksistens utenfor meg, og aner faktisk ikke i det hele tatt hva som skjer utenfor meg selv. Hele virkeligheten er inni meg, skaperen inkludert.

Skaperen er virkeligheten jeg føler inni meg. Og jeg føler at denne virkeligheten får glede av meg. Det er mer eller mindre skjult, men alt finner sted inni meg. Jeg oppdager det og ser det inni meg selv. Alt er lukket inni meg, skaperen inkludert – og der er ingen rømningsvei.

(133479)

Fra første del av den daglige kabbalaleksjonen, 23/4/14, Writings of Rabash

 

Kommentarer / Spørsmål