Hvordan man takler suksess

Laitman_715Spøsmål: Forteller stjernene meg om min skjebne? Hva er det som er så spesielt med stjernene?

Svar: Ingenting! Disse elementene, stjernene på himmelen, er konstante. Og fra dag til dag, fra år til år, fra epoke til epoke, gjennom århundrene, går de gjennom de samme syklusene.

Derfor kan vi kalibrere posisjonen til hver av dem på hvert punkt i tiden og koble dem til vår fødsel, bryllupsdag, eller andre begivenheter, eller gjøre en konklusjon om hvorvidt vi bør slåss eller slutte fred, og lignende.

I hovedsak er himmelrommet den tidsaksen vi eksisterer i. Derfor er det ikke vanskelig for oss å avgjøre bevegelsen av stjernene hvor vi befinner oss. Klare og uendrede lover eksisterer her.

Derfor, basert på dato og sted for fødselen, og dato og sted for fødselen til våre foreldre og posisjonene til planetene på denne tiden, kan du se hvordan naturen påvirker oss. Denne effekten kommer ikke fra stjernene. Likevel er de vegetative, animale, og menneskelige nivåene av naturen  alle på  det samme kartet, innenfor samme system.

Derfor, i henhold til naturens lov på uorganisk nivå, det vil si, i henhold til bevegelsen av stjernene og deres kombinasjoner, kan vi si at vi kan påvirke hva som skjer på det menneskelige plan. Og selv om mennesket og stjernene er veldig fjerne, er selve systemet ett.

Derfor finnes det tegn på kartet i himmelrommet. Basert på observervasjoner i tusenvis av år, kan vi si at vi kommer til å lide tap eller lykkes i en bestemt sak, i henhold til det ene eller andre mennesket eller et par som skal gifte seg eller inngå noen form for avtale. Til en viss grad, kan vi forestille oss dette.

Det står skrevet i Toraen, for eksempel at Haman var en stor astrolog, og at Abraham selv en gang studerte astrologi, solgte gudebilder og amuletter.

Problemet er at vanlige folk ikke har noen mulighet til å påvirke en motsatt effekt på sin skjebne. For å påvirke egen skjebne, det vil si, en høyere kraft; bare en som vet hvordan man gjør det kan gjøre det fra bunnen oppover.

Kabbalister er de eneste som kan gjøre dette. Som det står skrevet i et velkjent ordtak fra de vise, «Israel er over stjernene og lykketegnene.» I kabbala, står det skrevet hvordan vi kan få kontakt med hverandre, for å være forberedt på det ikke bare for å beskytte oss selv, men også for å herske over vår egen skjebne og over vårt hell.

Så, jeg ser på kartet over himmelen som kabbala avdekker for meg, og dette kartet viser stjernene og tegn på lykke for meg, de såkalte Mazalot (lykketegn – stjernetegn), «dråper av lykke» (fra det hebraiske ordet nozel, eller avløp). Dette er de spesielle lysene som faller på oss dråpe for dråpe fra et høyere system, Rosh (hode, hjerne) de Atzilut, og påvirker oss ved å danne alle slags fenomener på bunnen, inni oss – nå og i den kommende fremtiden . Alle disse kreftene kalles tegn på lykke (Mazalot).
[152312]
Fra KabTV`s «A New Life» 8/1/15

 

Kommentarer / Spørsmål