Ikke sløs bort tiden du har fått til rådighet

Menneskeheten har ikke noe valg: Den må avdekke knusningen og behovet for å knytte seg sammen. I 1930-årene advarte Baal HaSulam mot at en katastrofe nærmet seg, men det var ingen som hørte på han. Jeg ønsker ikke å skremme noen med spådommer, men vi ser i dag hvilken tilstand verden befinner seg i.

Nå har vi blitt tildelt tid til å seriøst behandle vårt oppdrag, og organisere verdens korreksjon. Om vi derimot ikke gjør dette, vil hele verdens lidelser slå ned over oss, på menneskene som var i stand til å gjøre korreksjoner. Om vi ikke korrigerer verden, vil lidelsene blir overført til oss, for hva er vel andre skyldige i om de ikke har verktøyene for å korrigere seg selv? Om du ikke skynder deg å korrigere deg, vil slagene begynne å treffe deg i stedet.

For øyeblikket ser du hvordan de lider, men du bekymrer deg ikke så mye om dette. Om du ikke i det minste føler deres lidelse som din egen, og ikke korrigerer deg som om du lider slik som hele resten av verden gjør, da vil du ikke ha mulighet til å oppnå korreksjon. Kun gruppen kan gi deg dette behovet.

Boken Zohar har blitt avdekket i våre dager for å dra verden ut av den avgrunnen den har falt ned i. Verden er som en bil som kjører ned en bra vei, og som ikke en gang mistenker at et sted bak svingen vil veien ta slutt og den vil falle utfor stupet.

Selv verden har allerede forstått at den har falt ned i en avgrunn. Problemene stiger som en snøball, og alle snakker allerede om det faktum at verden er kommet i ubalanse. I går hørte jeg at ministeren for den russiske forbundet for krisesituasjoner sa at vi nå opplever en ubalanse med naturen, at vi har mistet balansen med den og må gjøre oss klar for konsekvensene av dette. Han brukte faktisk ordene til en ekte kabbalist…

Vi som har fått et ønske om skaperen (Isra-El) blir nettopp nå gitt muligheten til å organisere korrigeringen av verden og ta alle dens problemer på oss. Uten å vente på at de skal komme av seg selv, vil vi allerede ha kreftene til å korrigere dem. Vi kan korrigere dem akkurat nå, mens de fremdeles befinner seg i den eksterne virkeligheten, og vi tar dem på oss selv.

Fra del fire av Morgenleksjonen 13/02/2011, “The Essence of the Wisdom of Kabbalah”

Kommentarer / Spørsmål