Jeg er den eneste som er syk.

thumbs_laitman_564Spørsmål: Hva er den korrekte måten å be på når jeg ser en venn som har problemer og jeg ønsker å be på hans vegne.

Svar: Det sies: “Han som ber for sin venn blir belønnet først.” Faktisk så trenger jeg ikke å be for vennen fordi han bare virker syk for meg.

Jeg kan ikke se denne korrupsjonen som min egen og jeg er ikke nær nok vennen til å føle hans smerte og sykdom som min egen. Så jeg ber for han som om han er ekstern for meg.

Det er derfor “Han som ber for sin venn, er belønnet først,” da det faktisk er jeg som er syk hvis jeg ser en syk venn. Derfor er det jeg som trenger å bli helbredet, og ikke vennen som bare ser syk ut.

Å korrigere meg selv betyr å se hele skapelsen slik den er I øynene til skaperen: å se hele verden fra perspektivet til en person som er helt korrigert i sitt ønske om å motta, som betyr at alle beholderne hans er for giverønsket.

 
Fra forberedelsen til den Daily Kabbalah Lesson 3/16/14

 

 

Kommentarer / Spørsmål