Lykkeamuletter helper ikke

Laitman_049_01Spørsmål: Det sies at bokstavene i det hebraiske alfabetet inneholder en spesiell kraft og det er derfor folk som er bevandret i Kabbalah signerer kameer (amuletter), som beskytter og hjelper mennesker.

Til dags dato, er det en hel industri for produksjon av en rekke lykkeamuletter for alle anledninger. Og hele hemmeligheten bak dem er at hebraiske bokstaver- i en bestemt rekkefølge, i spesielle formler, i en viss form er skrevet på dem. Det finnes en fullstendig teknikk for å lage amuletter.

Hva er denne spesiell kraften i det hebraiske alfabetet? Hva trenger man å vite for å koble disse bokstavene riktig, slik at de virkelig har makt?

Kan du lære meg å signere en lykkeamulett?

Svar: Nei amuletter er en løgn! Hvordan kan jeg gi deg min lykkeamulett ?! Du må kjenne bokstavene og danne dem inni deg selv fra de to kreftene av mottak og giverønske som eksisterer inni deg.

Du må først finne ut hvor disse kreftene er i deg, skille mellom dem, forme dem i en spesiell kombinasjon for å få den ene eller andre bokstaven, det vil si, en spesiell eiendom. Tross alt, er hver bokstav en eiendom. Dette er forklart i artikkelen «The Letters av Rabbi Amnon Saba» i innledningen til boken Zohar.

Når du kjenner bokstavene og vet hvordan å forme dem inni deg selv, begynner du å forstå programmet som går gjennom deg som en filmrull. Du begynner å se hvor du er, hvor i dette programmet du befinner deg, hvordan du arbeider med hvor du er.

Du «leser» det; du blir en deltaker som gjenkjenner programmet, leser det, og begynner å behandle det.

Og plutselig oppdager du et tomt område i det; du stopper opp og ønsker å sette deg inn i dette programmet: «Hvilken bokstav skal jeg legge til? I hvilken form? «Og så skriver du.

Det betyr at du legger ditt ønske, sinn, følelser, din personlighet, til hva skaperen skrev til deg, akkurat på det stedet han lot stå tomt så du kan bli hans partner.
[151300]
Fra KabTV`s «A New Life» 21/12/14

Kommentarer / Spørsmål