På skuldrene til store kabbalister

thumbs_laitman_940Spørsmål: Finnes det noe igjen fra arbeidet av kabbalister gjennom historien?

Svar: Selvfølgelig! Vi står på deres skuldre og derfor ser det ut til at vi er så sterke å flinke. Men vi har ingenting som er vårt! Alt vi har fått er fra kabbalister fra fortiden, og nå kan vi legge til, til det fundamentet de har laget.

Dette vil bli gjort på to måter: først og fremst bør det være bred spredning av metoden for enhet blant folk som bor i Israel og blant Jødene i hele verden.

På den andre siden vil det yttre presset fra Europa, Amerika, Russland og alle andre land i form av ulike typer boikotter øke.

Til slutt vil det ytre presset og intern formidling forklare hvorfor dette skjer og hvordan vi kan endre ting som vil påvirke folket og de vil forstå at den enste måten å oppnå noe er ved å korrigere oss selv.

Den eneste måten vi kan beskytte oss selv er ved å utvikle oss selv og bringe egenskapen forbindelse, kjærlighet og å gi til verden. Vi må oppdage alt dette på oss selv og blant oss. Deretter vil bølger av samhold og kjærlighet spre seg fra oss til alle nasjoner i verden.

Kommentarer / Spørsmål