Små glimt av lys – energi som gjenoppliver ånden

bokssSpørsmål: Hvorfor blir lyttere fascinert når man begynner å prate om kjærlighet og om å gi?

Svar: Det er fordi det eksisterer små glimt av lys i vår verden vedrørende dette. Når man begynner å fokusere på deres frekvens, begynner man å føle dem og tiltrekkes av dem. Men før dette vil man ha behov for psykologisk trening for å få hjelp til å føle lyset.

Små glimt av lys har helbredende effekt på mennesker, og derfor ønsker de å ha den samme følelsen både på personlig nivå og innenfor familien, for det finnes ikke noe bedre for kropp og sjel enn kjærlighet og giverglede. Ved det kvitter en seg med alle sine feil. Hvis vi lærte folk med kreftsykdommer om kjærlighet og giverglede, ville vi oppdage at det er medisin for dem.

Kommentar: Det er derfor jeg liker så godt dette programmet som gir mennesker små glimt av lys. Selv om du gjentar ordene kjærlighet og giverglede mange ganger, er det  hver gangsom om man hører det for første gang. Det er et paradoks som alltid forundrer meg. Selv om jeg har hørt det i mange år, har jeg alltid følelsen av noe nytt.

Svar: Det føles hovedsakelig av mennesker som har innsett at det ikke finnes noe å lete etter på andre steder. Dette er stedet hvor en spesifikk naturlig egenskap blir avdekket.

(141485)

Fra KabTV`s «Secrets of the Eternal Book«, 25/2/14

Kommentarer / Spørsmål