Spirituell «Restart»

tynnlinje Spørsmål: I første semester følte jeg at noe skjedde med meg; i andre semester deltok jeg aktivt i arbeidet; mens jeg i tredje semester oppdaget at jeg faktisk ikke forstod noen ting og den eneste følelsen jeg stod igjen med var frykten for å gå meg vill. Og selv om jeg lytter til morgenleksjonene, så hører jeg ikke.

Svar: Du personlig, sammen med flere andre studenter, gjennomgår en unik intern periode med forberedelse for den nye tilstanden. Det er ingen grunn til å ha hastverk, det kommer til å gå over. Plutselig får du en oppvåkning og du begynner å føle noe helt nytt. Dette er ennå ikke inngangen inn i den spirituelle virkeligheten, men det er allerede en form for spirituelle følelser.

Ideen er at det indre programmet endres inni oss. Det blir perfeksjonert hele tiden og alt skjer som i en datamaskin. Du laster opp ny programvare og etterpå må du foreta en «restart» for å passere fra ett arbeidsnivå til et annet.

Det er akkurat dette som skjer med deg nå. Den indre perfeksjoneringen av programmets tilpasning til denne og til den spirituelle virkeligheten blir realisert hos deg og du kommer snart til å begynne å føle mer.

Og tilstanden med forvirring, tomhet, mangel på forståelse og kaos, vil komme tilbake ganske ofte; uten det ville du ikke kunne avansere videre. Dette er typisk for alle og du kommer gradvis til å venne deg til det.

(124644)

From the Moscow Virtual Convention «Unity Without Bounderies», Dag 2, 14/12/13, Leksjon 2

Kommentarer / Spørsmål