Verden etter kongressen – Ballen er i våre hender

Spørsmål: Jeg skulle virkelig ønske at verden blir et bedre sted å være etter kongressen, et sted der folk ikke utnytter hverandre, der det ikke finnes mer lidelse, der bankkontoen min er i orden og livet er herlig. Er dette mulig?

Svar: Jeg tror det er i våre hender. Bare tenk på hvor mange av vennene våre rundt om i hele verden som samles rundt denne kongressen. Dette er menneskene som har de spirituelle gnistene, partiklene fra den øvre virkeligheten. Hvis vi samler dem alle, er ingenting umulig!

Siden hele vår verden er uorganisk, er det ikke i dens makt å endre noe. Nå som dette blir så tydelig, ser vi at ingen klarer å styre verden.

Ett århundre eller to tilbake i tiden, kunne vi gjøre det siden egoet vårt enda ikke var så utviklet og vi kunne endre måten vi brukte det. Nå er dette umulig. Egoet har lukket seg, det er blitt rundt og ingen i verden vet hvordan man takler det.

Kun vi kan dra fordel av det fakta at det er blitt rundt, som vil si at det er sammenkoblet og knyttet til andre. Egoistene kan ikke gjøre det, siden de alle sammen er atskilt. Så når verden blir global, veldig sammenkoblet og innbyrdes avhengig, løfter de alle hendene i avmakt og ingen skjønner hva som skjer. Vi ser at de ikke en gang klarer å styre finansielle systemer, ikke fordi de mangler kunnskap, men fordi reglene i verden har endret seg.

Den integrerende forbindelsen, det analoge systemet som nå overtar, vil ikke la et individ, eller en egoistisk gruppe ta styringen. Kun dersom du etablerer et analogt system mellom flere mennesker, kan du forandre verden på et vis, ved å anvende det som et styre. Egoister kan ikke gjøre det. Det er det bare vi som kan og det inkluderer også bankkontoen din.

Så alt er i dine hender. Hvis du ber oss om å knytte oss sammen med deg, vil du se hvordan det foregår. Det er ikke mystikk, eller magi, men reelle spirituelle lover, som vil si at de er over vår virkelighet. Dersom du positivt endrer måten systemet fungerer, vil du se i hvilken grad ting endrer seg i den fysiske verden, siden vår virkelighet er et resultat av spirituelle krefter. Ingenting skjer uvilkårlig. Alt styres av en indre energi som du vil ha adgang til.

Da vil du forstå hvorfor lidelse er nødvendig i verden, inkludert den overtrukne bankkontoen din og alt som skjer rundt omkring. Alt er ment for å vekke oss opp for den øvre kraften, om det så er for at vi skal kunne ta styring over våre fysiske liv. Fra høyden av denne energien kan vi faktisk gjøre noe, men så lenge vi ikke gjør det vil problemene og vanskelighetene i verden bare vokse seg større. Derfor er ballen i dine hender.

Fra en samtale om forberedelse på Kongressen i New Jersey, 10/5/2013

Kommentarer / Spørsmål