Viktigheten av morgenleksjonen

Mennesket kan ikke avansere uten å delta på vår daglige morgenleksjon. De som ikke har mulighet til å se alle delene, kan se på en av delene.

Det er mennesker som foretrekker den første delen av leksjonen som omfatter Rabashs artikler og den andre som tar for seg boken Zohar. Noen liker den tredje delen, The Study of the Ten Sefirot. Den fjerde delen er generell, der vi analyserer verdensproblemer, utdannelse og alt mulig annet. Hver og en av dere må velge de delene som passer best, selv om jeg anbefaler å endre på dem med jevne mellomrom.

Kanskje det er vanskelig for deg å være til stede gjennom alle de tre timene som leksjonen varer, gjennom alle de fire delene. I dag finnes det et slikt bredt spekter av kommunikasjonsutstyr tilgjengelig slik at du kan ta opp leksjonene eller høre på dem på radioen. Vår internettside oppdateres kontinuerlig. Du kan også ha på deg høretelefoner og høre på leksjonen hele tiden, og da vil du helt sikkert utvikle deg mye fortere.

Uansett hastighet på utviklingen er det utrolig viktig å knytte seg opp til morgenleksjonen (i det minste til deler av den). Det står skrevet: ”Om du forlater meg en dag, vil jeg forlate deg i to dager”. Mennesket som hopper over én dag med studier mister tilknytningen fra spirituelle kildene i dobbelt så stor grad. Dette er loven i den spirituelle virkeligheten som blir sett på som ”mål mot mål”. Vær derfor oppmerksom på dette!

Det mest pålitelige verktøyet er en MP3-spiller eller annet lignende utstyr, for ved hjelp av den kan du opprettholde samholdet med oss hele tiden.

Fra Leksjon 5, WE-kongressen 2/4/2011

Kommentarer / Spørsmål