Å bygge den øvre verden stein for stein

thumbs_laitman_938_01Spørsmål: Du har sagt at dette vil bli et veldig spesielt år i formidling. Hvordan kan vi styrke hverandre og forbindelsen med gruppene? Hvordan kan vi få folk som ikke har noen erfaring med formidling til å føle seg trygge?

Svar: Det virker som om vi gjør så mange forskjellige ting: studier, formidling og mange andre ting, men de fleste av disse handlingene er i vår intensjon, og kun formidling krever praktiske handlinger. Når vi studerer og har workshops er det mest viktige våre intensjoner. Alt blir oppfylt gjennom intensjonene. Selv den største delen av formidling, dens indre del ligger i å skape den riktige intensjonen.

Oppfyllelsen selv vil senere virke veldig enkel. Vi når en viss gruppe mennesker, forklarer dem hva en bestemt type tilkobling er og holder en workshop om dette emnet. Det ligner veldig på de workshops vi har oss i mellom, men ikke i henhold til våre tøffe regler. Men rett og slett bare la folk uttrykke seg og vise dem noen klipp. Tross alt lærer vi dem om den enkle populære integrerte sammenhengen mellom mennesker, integrert utdanning.

Vi trenger ikke å presse eller overlaste dem med alvorlige ting. Mesteparten av tiden snakker folk rett og slett seg i mellom og vi holder konstant på intensjonen og utfører indre avklaringer. Så vi trenger ikke føle press eller bekymre oss for arbeidet med formidling. Vi må bare bli vant med å være i kontinuerlig avklaringer og å bygge en struktur inni oss, stein for stein med formen av den øvre verden, den spirituelle verden. Da vil de føle hvordan vi stabiliserer oss selv, gruppen, skaperen og publikum dag for dag. En person bør engasjere seg i dette interne arbeidet 24 timer i døgnet.

Hvis jeg føler meg trett og har litt ekstra tid ser jeg på National Geographic der det er noen veldig gode programmer om dyr. Jeg ser det og oversetter det til kabbala språk, til mitt nivå. Det er fordi hele virkeligheten er identisk. Det er en kopi av de øvre verdener kledd i vår verden der hvor den samme prosessen foregår. Alt kommer ovenfra, og forskjellen ligger i måten den er uttrykt. Så jeg kler det i mitt uttrykk. Noen ganger er det veldig interessant å se parallellene og å tolke disse filmene.

Frr den 4de  delen av den Daily Kabbalah Lesson 2/12/14, Writings of Baal HaSulam

 

 

Kommentarer / Spørsmål