Problemer hjelper oss på veien

thumbs_laitman_566_01Spørsmål: Annullerer jeg meg kun mot gruppen eller mot enhver situasjon i livet?

Svar: Annullering skjer kun mot gruppen, som jeg ser enhver situasjon i livet mitt igjennom. Tross alt siden jeg kom inn i spirituelt arbeide, har jeg bare ett mål foran meg: Jeg må klamre meg til mine venner i gruppen.

Jeg oppfatter og vurderer alle situasjoner i livet mitt gjennom gruppen: Hvor mye problemene mine hjelper meg ved å hindre meg i å inkluderes i gruppen og å annullere meg selv foran gruppen! Jeg ser kun på disse tingene. Enhver situasjon i livet mitt, problemer i familien, på jobben eller med helsen, oppfatter jeg som hindringer på min vei mot kobling med andre i en perfekt form der vi vil avdekke skaperen mellom oss. Dette er vårt endelige mål.

Jeg evaluerer alt kun fra dette perspektivet. Da kan jeg vurdere dette bildet av livet som korrekt. Jeg forstår at alt kommer fra skaperen som maler hele min verden for meg i en slik form.

Fra forberedelsen til den Daily Kabbalah Lesson 2.16.14

 

 

Kommentarer / Spørsmål