Et akutt behov for en utdannelsesmetode

Spørsmål: Skal vi nå begynne den kabbalistiske utdannelsen av våre barn og gjøre dem til gode eksempler for verden utenfor oss, eller er vi klare for å henvende oss til verden utenfor direkte bare vi finner svar på spørsmålet om hvordan vi skal gjøre dette?

Svar: Foreldre må utdanne sine barn, da dette er meningen fra naturens side. Om jeg som forelder derfor forstår at den beste gaven jeg kan gi mine barn er å oppnå samhold med lyset, skaperen, kraften som kan beskytte han og løfte han til det høyeste nivået som finnes, denne kraften som veileder han i denne virkeligheten og den neste, da ønsker jeg garantert å gi barnet mitt denne støtten, denne beskyttelsen.

Jeg ønsker at mitt barn skal vokse opp ved hjelp av lyset og ikke bare gjennom det han lærer på skolen. For det første ønsker jeg å gi barnet mitt en spirituell utdannelse i tillegg til det han kan studere på skolen eller på universitetet. Jeg bekymrer meg ikke spesielt for om han blir en vanlig arbeidsmann i kjeledress eller en professor, det som er viktig er hvilken spirituell bagasje han klarer å opparbeide seg i løpet av sitt liv, om han blir lykkelig i dette livet og om han vil få svar på hva meningen med livet hans er.

Derfor er en spirituell utdannelse utvilsomt viktigere enn den materielle som endrer retning annethvert år. I dag tvinges mennesket til å begynne på nytt nesten med det samme han har bestemt seg for hvilken utdannelse han skal satse på. Verden står på terskelen til en informasjonsrevolusjon.

Skal vi først utdanne barna våre og spre systemet med den spirituelle utdannelsen med deres hjelp, eller skal vi jobbe for spirituell utdannelse for hele verden med det samme? Vi må spre den spirituelle utdannelsen umiddelbart, uten flere forsinkelser. Mye tid vil gå med før våre barn vil vokse opp og vi vil kunne vise dem fram for resten av verden. Vi holder allerede på med forberedelser av materiale for den spirituelle utdannelsesmetoden, uten noen som helst tilknytning til våre barn, og vi forsøker å spre dette materialet til verden på alle språk gjennom ulike ikke-kommersielle organisasjoner.

Vi utdanner våre barn, og vi vil bli glade dersom også barn fra andre land ønsker å følge oss virtuelt i tillegg til å delta i sommerleirene som vi vil organisere. Vi trenger å se resultatet av den kabbalistiske utdannelsen av våre barn.

Vi ser det allerede, men det er ikke nok for å vende seg mot verden og vise alle hva som skjer her. Om vi om to-tre år kan vise til fem-seksåringer som har opparbeidet seg en riktig fornuft, elleve-tolvåringer med voksne personligheter som forstår hva som skjer i verden, og femten-sekstenåringer som holder på å avslutte utdanning på universitetsnivå – da vil vi ha noe å vise verden.

Fra leksjon 6, WE-kongressen 3/4/2011

Kommentarer / Spørsmål