Jeg skal på kongressen

Spørsmål: Hva ville du ønsket for en som ikke har bestemt seg for å reise til kongressen i Moskva enda?

Svar: Jeg ønsker at den som ikke har bestemt seg enda, med en gang og uten å nøle, bestemmer seg for at «Jeg skal på kongressen!» Akkurat nå har du denne muligheten og du vet ikke om du får en slik mulighet igjen. Selv om vi bestemmer oss for å holde årlige kongresser i Russland, burde du ikke vente til neste år med å reise.

Spørsmål: Hva bør jeg gjøre denne helgen hvis jeg virkelig har lyst til å komme til kongressen, men ikke har mulighet til å dra?

Svar: Når man ikke har mulighet til å være tilstede under kongressen, bør man være sammen med oss virtuelt så mye som man kan. Alle kongressene går av stabelen i helger, og så godt det lar seg gjøre bør man passe på at man ikke har andre forpliktelser i helgen som krever ens oppmerksomhet.

Prøv å organisere deg slik at du kan være sammen med andre venner som studerer kabbala og lag et kongressaktig miljø rundt deg og vennene dine. Dekk bordet med småkaker og frukt og ha det fint sammen mens dere følger oss virtuelt. Vær sammen med oss i hjerte og sjel.

Spørsmål: Hva bør jeg gjøre når jeg frykter problemene og forstyrrelsene som jeg kommer til å møte på? Hvordan skal jeg forholde meg til denne redselen?

Svar: Du må være sammen med gruppa, med vennene dine, med oss. Du må forsøke å få kontakt med det øvre lyset, og da vil du oppdage at lyset hjelper deg med å overkomme problemer som dette. Det er den eneste løsningen, slik jeg ser det.

Kommentarer / Spørsmål