Kan stjernene påvirke vår skjebne?

Dr. Michael laitmanSpørsmål: Dyrekretsens stjernetegn er et spennende og veldig interessant tema, og ikke lett å forstå. Påvirker stjernene vår skjebne; er det mulig å forutsi den og hvordan kan vi bruke denne kunnskapen?

Tross alt, det vanskeligste i livet er uforutsigbarhet. Vi lever uten å vite hva som skal skje med oss ​​i fremtiden, hvilke overraskelser som venter oss.

Et menneske har ikke kontroll over livet. Og det er grunnen til at folk er så interessert i astrologi, som angivelig med hjelp av stjernene kan forutsi ens karakter og hele skjebnen.

Astrologi ble kjent i det gamle Egypt, antikkens Hellas, i Østen, India, Kina, og blant de amerikanske indianere. Og i dag, tror mange at det er en sammenheng mellom stjernene på himmelen og  menneskehetens tilstand. Finnes det virkelig en sammenheng?

Svar:  Hele universet utvikler seg gradvis, steg for steg, og mennesket er den siste fasen av utviklingen, den mest utviklede av dem. Men nettopp fordi folk er mer utviklet enn dyr og har intelligens og følelser som gjør dem i stand til å avdekke naturen i større grad, føler de seg også veldig sårbare.

Det sies at en to-dager gammel kalv allerede kan kalles en liten okse. Selv om han er nyfødt, har han allerede samme intelligens og følelser som en voksen okse. Han vet hvilke planter som kan og ikke kan spises, og kommer ikke til å falle fra en høyde, i motsetning til et lite barn som må ivaretas og oppdras til det blir klokere.

Et barn som ikke oppdras, vil vokse opp som et dyr. Men hvis vi gir det hele vår menneskelige erfaring, oppsamlet over mange år, vil det bli et menneske på det nivået som det ble gitt en mulighet til å utvikle seg på. Et menneske utvikler seg, og når det utvikler seg, avdekker det verden.

Mennesket er derfor en svært følsom skapning med evne til å føle naturen på en raffinert måte. Han er sterk fordi han er i stand til å konstruere  systemer som beskytter ham mot motgang i naturen. Mennesket oppdaget ild og oppfant elektrisitet for å gi varme i hjemmet og lys i mørket for natten. Han har lært å kommunisere over lange avstander og oppfant internett.

Menneskene forbedret naturen, og tilføyde den alle fasilitetene de manglet. Men samtidig har ikke mennesket selv forandret seg så mye, og det er tydelig at det finnes merkbart klare grenser for menneskenes evner.

Vi kan forbedre vår livsstil på alle måter, men vi kan ikke gi svar på de viktigste spørsmålene: «Hva er min skjebne? Hva venter meg i fremtiden? Når kommer jeg til å dø? Hva skjedde med meg før jeg ble født, og hva kommer til å skje etter min død? Hva skjer utover grensene for dette livet? »

«Hvorfor treffer jeg  folk som omgir meg her i livet? Hvorfor ble jeg født med denne karakteren, med dette kjønnet, i et bestemt land, og i en viss tid? »

Alt dette er fortsatt et mysterium for oss. Det er en viss makt som styrer oss, og vi kan ikke påvirke den. Vi er bare i stand til å gjøre oss mer komfortable på dette stedet hvor vi ble innhentet av skjebnen. Vi bygger heller hus for oss selv enn å leve i huler, og vi forbereder og lagrer mat for fremtidig bruk.

Vi utvikler det som er relatert til kroppens materielle levetid. Det vil si, vi  bruker vår menneskelige intelligens og sanser, som hever oss over dyrene, til fordel for dette dyriske nivået, våre organer. Med formål om å tilfredsstille våre legemer, har vi utviklet alle vitenskaper i fysikk, kjemi, biologi og zoologi.

Vi kan ikke bevege oss utenfor kroppen vår med vår menneskelige intelligens og våre følelser. Det viser seg at vi bruker alt som ble gitt oss over dyrenes nivå, slik som stor intellekt og evne til å studere naturen og avdekke dens lover, bare for vår egen dyriske velferd.

Vi ønsket å bevege oss raskt og skapte bilen, ønsket å kommunisere over store avstander og oppfant radio og internett. Men alle disse oppfinnelsene er kun laget for kroppens bekvemmelighet og helse, enten for en selv eller for ens familie og barn.

Iingen oppfinnelse gjort av våre høyt utviklede sinn var ment for å stige over graden til vårt dyriske nivå. Universiteter, børser og museer ble designet for å gi maksimal komfort for våre organer. Det er trist å se den primitive måten vi bruker de edle sansene som en skarp hjerne og evnen til å utvikle oss  fra generasjon til generasjon.

Vi flyr i verdensrommet og gjør store fremskritt innen medisin. For hundre år siden var den gjennomsnittlige levealderen ikke mer enn 40-50 år, og i dag vi nærmer oss 100 år. Om 50 år, kan vi leve i 200 år. Vi har mulighet til å gjøre livet vårt i denne verden mye mer intenst, langvarig, sunnere, og forlenge kroppens eksistens. Men hva skal vi gjøre med den over så lang tid?

Vi kan bedre forholdene for eksistensen av kroppen og for våre familier og barn. Vi kan svare på alle spørsmål, bortsett fra det viktigste som gjelder vår skjebne. Begrepet skjebne omfatter i hvilken form vi eksisterte før vi fødtes, hvilken form det vil ta etter vår død, samt hva som skjer med oss ​​i  intervallet fra fødsel til død, og prøvelsene vi blir nødt til å gjennomgå i dette livet.

På den ene siden, innser vi at alt dette er planlagt. Men i våre øyne ser alt helt tilfeldig ut. Nå synes vi det er en tilfeldighet, men kanskje vi kan stige littegranne opp, og ta en titt ned på dette programmet, som er en enorm kuriositet.
[151260]
Fra Kab TV`s «A New Life» 1/1/15

Kommentarer / Spørsmål