Vi må åpne opp døren til morgendagen

Verden går mot en tilstand der den ønsker samhold! Den må samles på grunn av at våre indre ønsker nå avdekkes, på grunn av naturens krav. Det er derfor sinnet vårt begynner å utvikle seg, og vi finner opp ting som hjelper oss til å kunne høre hverandre på avstand. Det er slik vi fant opp radioen for 150 år siden. Dette var kun 150 år siden! Deretter dukket fjernsynet opp for mindre enn 100 år siden og mennesket fant også opp kinoen for å kunne skape en illusjon om bevegelse. For ca. 25 år siden ble internett-fellesskapet en realitet.

Alt dette er et resultat av vårt ønske som utvikler seg, og som krever en større grad av helhet og samhold mellom oss. Dette ønsket blir større og større, og vi kan ikke stanse det. Det krever en konstant, evig og universell samhørighet, 24 timer i døgnet, over hele verden.

For 200 år siden, når mennesket reiste et sted og deretter kom tilbake en måneds tid senere, ville han ikke motta noe informasjon om hva som skjedde hjemme mens han var borte. I dag er dette umulig. Det er også slik at bøker forsvinner mer og mer. Det tar for lang til å skrive, trykke og sende dem, og ikke minst å lese dem… Aviser, nyheter, alt vil skje i lysets hastighet, like raskt som elektriske koblinger. Alt dette skjer på grunn av vårt behov for å bli korrigert!

Vi oppdager mer og mer at vår natur er ett eneste, helhetlig system som tvinger oss til å knytte oss sammen. Det som skjer ett sted blir umiddelbart tatt opp og utviklet videre et annet sted, og det er som om alt rundt oss begynner å ta fyr. Hvem er det som kaster denne fyrstikken som setter fyr på hele verden? Ingen! Dette skjer fordi vi er knyttet til hverandre gjennom våre indre ønsker.

Om du sammenligner begynnelsen av dette året med slutten, vil du se at alle deler av hele verden vil være fullstendig knyttet til hverandre. Vi må tross alt utvikle oss mot en generell korreksjon, bli som én mann med ett hjerte, oppnå den tilstanden der vi alle er i den uendelige virkeligheten og avdekke den ene samholdskraften som finnes mellom oss.

Det er derfor vi må videreutvikle vårt kabbalistiske fjernsyn og våre internettressurser slik at de kan bli så interaktive og oppdaterte som mulig. Direktesendinger må finne sted hele døgnet, og mennesker må ringe hverandre over hele verden og på alle mulige språk slik at ingen skal føle avstand eller forskjeller mellom hverandre. Dette må skje direkte, og ikke bli tatt opp på forhånd eller tatt fram fra et arkiv. På den måten vil ikke informasjonen bli ansett som ”død”, men alle vil føle at den er levende! Ditt ønske lever i nåtiden, og oppfatter ikke lenger det du gjorde i går. Det har endret seg, mens du prøver å selge noe som allerede er dødt.

Menneskene vil føle dette så akutt at de ikke vil klare å se filmer lenger! Du vil føle at du ikke lar deg imponere av filmer som du tidligere likte eller som fikk deg til å gråte. Du vil se at dette ikke påvirker deg siden det var filmet flere måneder i forveien, og derfor er det ikke lenger levende! Alt må skje i dette sekund. Jeg gir deg mine følelser, mens den eksterne formen som hjelper oss til å knytte oss sammen virtuelt kun er et verktøy for å oppnå det indre samholdet fra hjerte til hjerte! Om vi kan gjøre ting på denne måten, vil vi lykkes med å spre vitenskapen om kabbala!

Det er det hele verden lengter etter. Den vet ikke om det ennå, men det er bare dette den ønsker. Et menneske som forstår dette og som vet hvordan det skal fortelle verden de riktige tingene ut fra sitt hjerte, som forteller verden om det som den streber etter og gjør dette på en måte som ikke bare er aktuell i dag, men også til en viss grad i morgen – det mennesket åpner opp døren til morgendagen!

Fra leksjon ”The Weekly Torah Portion” 10/02/2011

Kommentarer / Spørsmål